Messi i društvo iznervirali su Maradoninog sina

 KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
SIN SLAVNOG OCA

Diego Maradona Jr.: Ovaj poraz je ludost. Moj tata i Messi? Kako ih uopće možete uspoređivati!?

‘Nogomet je takav. Ako ne zatvorite utakmicu, čak vas i najslabije momčadi mogu kazniti‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 23. studeni 2022. 17:54

Brojne su reakcije nakon senzacionalne pobjede Saudijske Arabije protiv Argentine u 1. kolu Svjetskog prvenstva, a jedna je stigla i od sina argentinske legende Diega Armanda Maradone.

Kladionice su Argentinu svrstale u krug najvećih favorita uoči početka turnira u Kataru, ali su takve prognoze pod velikim upitnikom nakon velikog razočaranja na premijeri.

Očekivalo se da će Lionel Messi na svom petom i vjerojatno posljednjem Mundijalu odvesti Gaučose do kraja i tako ponoviti doseg iz 1986. kad je Maradona s Argentinom u Meksiku postao svjetskim prvakom.

- Shrvan sam porazom Argentine. Teško mi je povjerovati da se sve ovo stvarno dogodilo. Poraz od Saudijske Arabije je ludost – izjavio je Diego Maradona Junior za talijanski Radio Marte. Dodao je kako se ponekad u nogometu izgubi i od mnogo slabijih protivnika: - Nogomet je takav. Ako ne zatvorite utakmicu, čak vas i najslabije momčadi mogu kazniti.

Kad su u pitanju dva argentinska nogometna velikana, Maradonin sin tvrdi da Messi i njegov otac nisu na istoj razini.

- Messija i mog tatu uspoređuju oni koji ne shvaćaju i ne razumiju nogomet. Govorimo o dva različita planeta. Ali ne želim odmah osuditi Messija – zaključio je Diego Maradona Jr.

Linker
27. travanj 2024 02:22