ANTONIN THUILLIER Afp
FANTASY SP QATAR 2022

Došao je i taj dan! I fantasystima je ovaj vikend finale njihovog Svjetskog prvenstva

Za kraj natjecanja željeli smo izraziti potporu našoj reprezentaciji pa smo tako u momčad postavili 7 Hrvata
Piše: PROMOObjavljeno: 17. prosinac 2022. 08:28

Došao je i taj dan - 28 dana poslije prvog udarca na utakmici Katara i Ekvadora te 62 utakmice kasnije ostali smo na posljednja 2 dvoboja Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru. Najveće globalno sportsko natjecanje - Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022., donijelo nam je puno dobrog nogometa i velikih iznenađenja, ali ono što nas najviše raduje jest uspjeh Vatrenih.

Pravi fantasysti uživali su u intenzivnom studenom i prosincu ispunjenom uzbuđenjima, pa sigurno nisu dopustili da ih ništa omete u namjeri da pobjede svoje prijatelje i osvoje bonuse u SuperSportske fantasyju.

Tijekom cijelog natjecanja Igrali smo se zajedno u 11 kola, a među igračima prednjačio je Kylian Mbappe s osvojenih ukupno 46 fantasy bodova u 5 utakmica u kojima je igrao dovoljno minuta da osvoji bodove.

image
SN

Za kraj natjecanja željeli smo izraziti potporu našoj reprezentaciji pa smo tako u momčad postavili 7 Hrvata uz po 2 finalista s obje strane.

Bilo kako bilo, da ne duljimo - posloži svoju momčad, osvoji fantasy bodove, pobjedi prijatelje, zaradi bonuse i popni se na vrh ukupnog poretka na kraju natjecanja. Svoju SuperSportske fantasy momčad posloži ovdje - zaigraj jer i fantasystima je ovaj vikend finale njihovog Svjetsko prvenstvo!

Linker
02. svibanj 2024 03:34