Suigrači u Realu - Hazard i Modrić

 MANAN VATSYAYANA Afp
KONAČNI KRAJ

Dotukla ga je ta izmjena protiv Hrvatske? Nekad najveća zvijezda reprezentacije odlazi u mirovinu!

‘Šteta što je igrao samo deset minuta. Psihički, biti zamjena je sigurno bio udarac za njega‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 02. prosinac 2022. 18:30

Utakmica protiv Hrvatske bila je vrlo vjerojatno i posljednja za Edena Hazarda u dresu reprezentacije. Belgijski list "Het Laatste Nieuws" tvrdi kako je lider "Crvenih vragova" u posljednjem desetljeću odlučio zaključiti svoju reprezentativnu karijeru koju je započeo utakmicom protiv Luksemburga u studenom 2008. te kako će svoju odluku uskoro i službeno priopćiti.

U utakmici protiv Hrvatske Hazard je bio posljednja opcija sada već bivšeg izbornika Martineza koji ga je na teren poslao tek u 87. minuti i to kao petu zamjenu. Prve reakcije njegovih suigrača govore kako to nije najbolje primio.

image
GABRIEL BOUYS Afp

- Eden igra dobro i šteta je što je igrao samo deset minuta. Psihički, biti zamjena je sigurno bio udarac za njega - kazao je Thibaut Courtois nakon utakmice protiv Hrvatske.

Hazard je za Belgiju debitirao 19. studenog 2008. i u idućih 14 godina odigrao 126 utakmica, u kojima je zabio 33 gola i upisao 36 asistencija.

O kraju reprezentativne karijere nakon debakla na Svjetskom prvenstvu ozbiljno razmišlja i tragičar u utakmici odluke Romelu Lukaku.



Hrvatska ima nešto što Španjolska nema. To je rezime današnjeg Mundocasta u kojem je gostovao trener Šibenika Mario Cvitanović s kojim smo analizirali viđeno na utakmici protiv Belgije te napravili prvu najavu dvoboja protiv Japana. Pogledajte cijeli Mundocast:

Linker
19. travanj 2024 05:10