Dinamov Danac Rasmus Lauritsen (arhiva)

 DAVOR PONGRACIC Cropix
ZANIMLJIV LET ZA KATAR

Dva dinamovca u istom avionu: Jedan u skupoj biznis klasi otišao na SP, drugi u ekonomskoj - na odmor

Let Zagreb - Doha bio je krcat, svi putevi već vode prema katarskoj prijestolnici
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 16. studeni 2022. 22:31

Hrvatska reprezentacija je iz Zagreba u Rijad letjela čarterom, a novinarska ekipa redovnom linijom preko Dohe. Zanimljivo društvo našlo se u tom zrakoplovu. Recimo, trojica djelatnika HNS-a, koji nisu potegnuli do Saudijske Arabije nego u Dohi pripremaju teren za Vatrene, od trening-kampa do hotela u kojem treba finiširati sobe za rekreaciju sa stolnim tenisom, pikadom... do prostorije za masažu.

No, osim njih u avionu smo sreli dvojicu igrača Dinama, Sadegha Moharramija i Rasmusa Lauritsena. Prvi je sjedio u biznis klasi i stigao na Svjetsko prvenstvo gdje će igrati za Iran, a drugi je kao štedljivi zapadnjak putovao u ekonomskoj klasi u ženskom društvu na odmor u Dohu i Dubai.

Dodajući i četvoricu koji su u hrvatskoj A vrsti Oršića, Petkovića, Livakovića i Josipa Šutala, mnogo je dinamovaca još u ponedjeljak stiglo na Bliski istok.

Lauritsen je na izlaznim stepenicama izljubio Moharramija i poželio mu sreću na Mundijalu, a ispred zrakoplova Iranac je već imao službeni doček. Danac više nije standardan u prvoj postavi Dinama, pa se nije ni mogao nadati da će ga zvati izbornik Hjulmand.

Iako nam je kolega iz Splita dobacio:

- Dali bismo pet stopera Hajduka za njega!

Let Zagreb - Doha bio je krcat, svi putevi već vode prema katarskoj prijestolnici. Kako bismo sletjeli morali smo kružiti petnaestak minuta, golema je gužva u zračnom prometu i na aerodromu.

A što će tek biti... Ludnica tek stiže!

Linker
04. svibanj 2024 01:22