Jurgen Klopp i Trent Alexander-Arnold 

 BEN STANSALL Afp
DOBAR ZA MUNDIAL?

Engleska legenda napala igrača Liverpoola, slijedio je žestok Kloppov odgovor: ‘Ne znam zašto je pokrenuo tu temu‘

Jürgen Klopp je odao i jednu tajnu iz svlačionice svojeg kluba.
Piše: SNObjavljeno: 11. studeni 2022. 23:35

Svjetsko prvenstvo u Kataru se približava pa je fokus svih nogometnih priča upravo Mundial. Tako se i nekadašnja legenda Manchester Uniteda Gary Neville osvrnuo na englesku reprezentaciju, a analizi je rekao kako bi Trent Alexander-Arnold mogao koštati Englesku ispadanja s natjecanja. Sve to je Neville rekao nakon situacije u utakmici između Liverpoola i Tottenhama.

"Alexandar-Arnold je imao sreće što nije dosuđen jedanaesterac zbog njega. U ovom trenutku ne znam kako bi Gareth Southgate mogao ući u utakmicu za ispadanje s njim u momčadi", rekao je Neville.

Nije dugo trebalo da mu odgovori Liverpoolov trener Jürgen Klopp.

"Čuo sam da je Neville pričao nešto o velikim utakmicama, kao da Alexander-Arnold ne može igrati u utakmicama na ispadanje. On ima 24 godine i već je osvojio nekoliko finala, važnih utakmica u kojima morate vrhunski igrati u obrani. Ne znam zašto je Neville pokrenuo ovu temu", rekao je njemački trener i nastavio:

"Trent je vrlo miran, staložen. Igra nogomet kako igra, pokušava se popraviti i razvijati, ali mislim da bi bio razočaran da nije pozvan u Katar."

Klopp je odao i jednu tajnu iz Liverpoolove svlačionice.

"Imamo sedam igrača na Mundialu, svi su oni važni igrači, a imamo jasno pravilo - ako se dogodi bilo koji problem na utakmici, odmah mi moraju javiti porukom. Mi ćemo biti iza ugla, u Dubaiju, i ako netko mora napustiti Mundial ranije odmah nam se može priključiti. To je jedan od razloga zbog kojih idemo tamo", objasnio je Klopp.

Linker
24. travanj 2024 10:56