Gus Hully

 Gus Hully/FACEBOOK
IMPRESIVNA KOLEKCIJA

Engleski navijač skupio primjerke piva iz svih zemalja sudionica SP-a: ‘Vjerojatno će zadnja biti Antarctica‘

Gus Hully uspješno okončao izazov uoči Mundijala u Katru.
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 18. studeni 2022. 23:31

Gus Hully engleski je navijač koji će na poseban način pratiti predstojeće Svjetsko prvenstvo u Katru. Hully je uspio prikupiti primjerke piva iz svake od 32 zemlje sudionice Mundijala, a za neke se morao i poprilično pomučiti.

"Plan je popiti svako pivo čim ta zemlja bude eliminirana sa SP-a. Bit će to moja svojevrsna posveta svakoj reprezentaciji koja je nastupila u Katru", rekao je Hully za TalkSport.

image

Gus Hully

Gus Hully/FACEBOOK

Istu je priču odradio i prije četiri godine, tijekom SP-a u Rusiji, a ove godine mu se silom prilika na popisu našlo i jedno bezalkoholno pivo. Riječ je, dakako, o primjerku iz zemlje domaćina Katra gdje su na snazi vrlo strogi zakoni vezani uz prodaju i konzumaciju alkohola.

Hully nije imao problema s nabavom europskih piva, ali neka druga su mu predstavljala veliki izazov. Najviše se pomučio da dođe do senegalskog piva, ali tu mu je na kraju uskočio jedan ruski turist koji je bio na odmoru u Dakru i poslao mu bocu po povratku u Italiju gdje živi.

Hully bi volio da posljednje pivo koje će popiti bude Camden Hells jer bi to značilo da je Engleska prvak svijeta, ali ipak ne vjeruje u takav rasplet.

"Vjerojatno će zadnja biti Antarctica iz Brazila", zaključuje ovaj navijač.

Linker
27. travanj 2024 02:57