TOM DUBRAVEC Cropix
ZAUZEO VISOKO MJESTO

ESPN: Hrvatska ima igrača koji je među 10 najboljih na Mundijalu, o ovoj trojici najviše ovisi uspjeh Vatrenih

Uvršten je na visoko sedmo mjesto najboljih igrača nadolazećeg Svjetskog prvenstva
Piše: SNObjavljeno: 16. studeni 2022. 19:23

Katar i Ekvador će u nedjelju otvoriti Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. godine. Uoči nove svjetske smotre ESPN je objavio popis 50 najboljih igrača koji će nastupiti na ovom Mundijalu, a kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić se našao na visokom sedmom mjestu. Isti je izvor Modrića uoči SP-a 2018. godine stavio na 13. mjesto, a sada je još i opasniji.

"Što još reći o Luki Modriću? Rekorder je Hrvatske po broju nastupa, ima ih 154 od debija 2006., i nedvojbeno njihov najbolji igrač svih vremena. U Katru će igrati svoje osmo veliko natjecanje. Modrić je bio ključan za iznenađujuć put Hrvatske do finala 2018., a s 37 godina mu nije pala kvaliteta", piše ESPN pa dodaje:

"Hrvatski vezni red s Modrićem, Marcelom Brozovićem i Mateom Kovačićem je zastrašujuć. Izgledi Hrvatske da ponovi svoje junačke uspjehe ovisi o njima. Rekli biste da će ovo sigurno biti njegovo zadnje natjecanje, ali s Modrićem nikada ne znate."

Modrić je 2018. godine s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju, a proglašen je i najboljim igračem Mundijala. Iste godine dobio je i Zlatnu loptu.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Linker
18. travanj 2024 17:46