JEWEL SAMAD Afp
NOVA ANALIZA

Foto: Legenda Reala i jedan od najvećih vratara ikad stao na stranu Vatrenih! ‘Apsolutno se slažem s tim...!‘

‘Ovo je važan detalj zbog koje nije trebao biti dosuđen kazneni udarac...‘
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 14. prosinac 2022. 14:19

Prašina oko spornog jedanaesterca kojeg je Daniele Orsato, nakon sudara Dominika Livakovića i Juliana Alvareza, dosudio u 34. minuti polufinalnog okršaja između Argentine i Hrvatske, te posljedično odredio daljnji tijek utakmice, i dalje ne se ne sliježe. Svoj sud o kontroverznoj odluci talijanskog arbitra dao je i bivši sudac Felipe Ramos Rizo, a s kojim se, potom, složio i legendarni Iker Casillas.

"Važan detalj zbog koje nije trebao biti dosuđen kazneni udarac: Vratareva desna noga je na tlu, a kontakt je neizbježan zbog inercije. Nema prekršaja, kontakt je bio neizbježan" - napisao je Twitteru Meksikanac s iskustvom suđenja na Svjetskom prvenstu 2002. u Južnoj Koreji i Japanu, a koji trenutno radi kao sudački analitičar za ESPN Deportes i ESPN Mexico.

Njegovu objavu, nekoliko sati kasnije, na svom je profilu podijelio i legendarni vratar Real Madrida i španjolske reprezentacije, dodavši pritom rečenicu: "Potpuno se slažem".


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Za nas je finale u subotu". Tim je riječima Nikola Jurčević istaknuo važnost utakmice za treće mjesto na SP-u koje će Hrvatska igrati u subotu. Jučrević je i analizirao sve događaje s utakmice protiv Argentine, a što je rekao o greškama koje su Vatreni radili pogledajte u Mundocastu:

Linker
02. svibanj 2024 16:55