TOM DUBRAVEC Cropix
ATRAKTIVAN PRIZOR

FOTO: Luka Modrić u ekskluzivnom društvu, lice kapetana Vatrenih krasi nebodere u centru Dohe

Kapetan Vatrenih Luka Modrić našao se među velikanima SP-a u Katru čiji posteri krase nebodere u središtu Dohe
Piše: HinaObjavljeno: 18. studeni 2022. 10:52

Najbolji igrač prošlog World Cupa u Rusiji osvanuo je na jednom od nebodera u West Bayu, poslovnoj zoni u kojoj se nalaze neboderi s potpisom nekih od najvećih svjetskih arhitekata.

Modrić se našao u društvu brazilskog majstora Neymara, njemačkog vratara Manuela Neuera, senegalskog napadača Sadija Manea i korejskog napadača Son Heung-Mina. Među odabranima su i urugvajski napadač Luis Suarez, velški napadač Gareth Bale, nizozemski branič Virgil van Dijk, engleski napadač Harry Kane, poljski napadač Robert Lewandowski...

image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix

Njihove gigantske slike atraktivan su prizor za sve prolaznike, a neboderi su ukrašeni i simbolima World Cupa, kao i zastavama sudionika svjetskog prvenstva.

Zastave zemalja sudionica u obliku nogometnih lopti mogu se vidjeti i duž Cornichea, sedam kilometara dugačke šetnice duž zaljeva. Ukrašene su i stanice metroa, javni prijevoz, uključujući autobuse i podzemnu željeznicu...

image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix
image

Modrić u Dohi

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Posljednja tri dana navijači su se u Aspire Parku mogli i fotografirati s pokalom koji je "Vatrenima" izmaknuo iz ruke prije četiri godine. Redovi su bili ogromni i satima se čekalo na fotografiju za uspomenu.

Ukupno je FIFA-in trofej prije dolaska u Dohu posjetio 51 zemlju, a 18. prosinca podignut će ga kapetan novih svjetskih prvaka.

image
TOM DUBRAVEC Cropix
image
TOM DUBRAVEC Cropix

Linker
17. travanj 2024 05:33