ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
VEĆ JE ISPALIO I NOVI HIT

FOTO: Messi ruši sve rekorde! Njegova fotografija dobila najviše lajkova u povijesti Instagrama

Navijače je oduševila i posljednja objava na njegovom Instagramu
Piše: SNObjavljeno: 20. prosinac 2022. 12:55

Lionel Messsi je u Kataru osvojio naslov svjetskog prvaka, a uz to je i srušio neke rekorde što se tiče društvenih mreža.

Naime, Messi je na svojem Instagram profilu objavio galeriju s dodjele zlatnih medalja i trofeja u Kataru, a na prvoj fotografiji je on s visoko podignutim trofejem svjetskog prvaka.

Ta galerija do ovog trenutka ima 58 milijuna likeova te je postala objava na Instagramu s najviše likeova u povijesti, prestigavši čuvenu fotografiju jajeta koja je od 2019. dobila nešto više od 56 milijuna likeova.

Ipak, kada bi se zbrojili likeovi s njegovog i s profila Cristiana Ronalda, najviše likeova bi imala njihova fotografija kako igraju šah koja je napravljena kao reklama za Louis Vuitton. Ta fotografija na Messijevom profilu ima 32,4 milijuna likeova, a na profilu Cristiana Ronalda 42,1 milijun likeova. No, pojedinačno je ipak Messi sa slavljem nakon pobjede nad Francuskom došao na prvo mjesto ove društvene mreže.

Navijače je oduševila i posljednja objava na Messijevom Instagramu. Na njoj je slavni Argentinac snimljen kako spava s FIFA-inim trofejem u zagrljaju. Tko zna, možda i ova fotografija sruši rekorde...

Linker
16. lipanj 2024 20:40