Luka Modrić na neboderu

LIJEPA GESTA

Foto: Navijači priredili iznenađenje Vatrenima uoči Brazila! Na neboderu osvanuo Luka Modrić uz posebnu poruku

Dan uoči velikog dvoboja na posebnim su neboderima odlučili poslati poruku našim igračima
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 08. prosinac 2022. 16:35

Večer uoči četvrtfinala s Brazilom Katar je dobio novu dozu hrvatskog štiha. Na golemim tornjevima u Lusailu, nedaleko od stadiona na kojem će Vatreni igrati polufinale ako se plasiraju, a previđeno je i finale, od 17.20 po lokalnom vremenu isticao se lik Luke Modrića. To je velika podrška navijača njemu i nacionalnoj vrstu.

Na displayju se smjenjuju fotografija Modrića na jednom tornju i natpis Kapetane na drugom, potom hrvatska zastava i poruka Povedi nas, te kao treće naša trobojnica i Your Croatian Fans. Za kraj zastava i Good Luck Croatia.

image

Luka Modrić na neboderu

Osim četiri hrvatske objave koja ide jedna za drugom na tim istim tornjevima objave su podrške Peleu koje je postavio organizator te Mbappeu i Hakimiju s njegovim marokanskim suigračima koje je platio Nasser Al-Khelaifi, katarski poslovni čovjek i predsjednik PSG-a, Kruži priča, iako neslužbena da je sam Mbappe tražio tu vrstu promocije...

image

Luka Modrić na neboderu

Kako bi se Modrić i Hrvatska našli na tim tornjevima zaslužan je Omar Šačiragić, poslovni čovjek koji godinama živi u Kataru. On je to platio.

Katarani cijene Hrvatsku, prvo je trebao dobiti samo trideset minuta, na kraju su mu dali da Luka i podrška Vatrenima ostanu do dva u noći.

image

Luka Modrić na neboderu

- Dvadeset godina živim i Kataru, mnoga vrata otvorila mi je hrvatska reprezentacija i mislim da sam to bio dužan. Koliko su to Katarani dobro primili govori da su najavili kako će mi vratiti 70 posto novca. I tako dati svoj obol potpori Vatrenima – kazao nam je Omar.

Po gradu na mnogim visokim zgradama stoje likovi najvećih zvijezda Svjetskog prvenstva, tako i Modrićev na West Bayu, no ovo je novo, drugačije i efektnije... U ključnom trenutku uoči Brazila.

image

Luka Modrić na neboderu


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

S kojom taktikom bi Zlatko Dalić trebao krenuti protiv Brazila, a koji bi igrači donijeli Hrvatskoj prodornost i stabilnost na toj utakmici? O tim i drugim pitanjima u Mundocastu smo razgovarali s uglednim nogometnim trenerom Ilijom Lončarevićem.

Linker
24. travanj 2024 02:19