VLADO KOS Cropix
FEŠTE DILJEM HRVATSKE

FOTO: Osijek priredio spektakularni doček Vatrenima, raspoloženi Vida raspalio atmosferu u Tvrđi

Ivica Ivušić, Borna Barišić i Domagoj Vida dobili su gromoglasan pljesak Osiječana.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 20. prosinac 2022. 20:14

Osijek dočekao svoje brončane iz Katara uz pjesmu i vatromet organiziran posebno za njih. Ivica Ivušić, Domagoj Vida i Borna Barišić, uz pratnju ekonoma i kuhara reprezentacije Gorana Vinceka i Tomice Đukića izašli su pred Osječane koji su ih dočekali u Tvrđi.

Vratar Osijeka Ivica Ivušić je došao iz rodne Rijeke samo kako bi bio s navijačima.

- Ponosan sam što sam bio dio Svjetskog prvenstva, zahvalio bih se NK Osijeku, suigračima i trenerima jer bez njih ja sada ne bih stajao pred vama - rekao je vratar Osijeka, a onda poslao posebnu poruku okupljenima:

image
VLADO KOS Cropix

- Iako nisam rođeni Osječanin vi ste učinili da se tako osjećam - rekao je Ivušić koji je četiri i pol godine stanovnik grada na Dravi.

Sjajnom vrataru bila je to prva medalja s reprezentacijom kao i Borni Barišiću kojeg su večer prije u Čepinu dočekali njegovi sumještani.

image
VLADO KOS Cropix

- Vi ste bili naša najveća motivacija jer znamo koliko ste uživali i koliko ste bili ponosni na nas. Nas trojica smo presretni što smo donijeli broncu u Osijek i učinili vas ponosnima. Nastavljat ćemo vam donositi medalje a jednog dana ako Bog da, nadam se i zlato - rekao je nogometaš Rangersa.

O statusu kojeg Domagoj Vida uživa među navijačima Osijeka najbolje govori sada već slavni grafit "Ode Vida, ode glava" napisan na jednom od gradskih pročelja u vrijeme dok se špekuliralo o transferu tadašnjeg kapetana bijelo-plavih.

image
VLADO KOS Cropix

- Osjetili smo vašu ljubav i u Kataru. Ne znam koju bi medalju više izdvojio, onu iz Rusije ili ovu sada... Iako je prije četiri godine bila sjajnija, i ova je medalja fantastična - poručio je Vida.

image
VLADO KOS Cropix

Linker
24. travanj 2024 21:43