JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
VIRALNI HIT

FOTO: Pogledajte kako je Ronaldo reagirao u trenucima velike drame - šok, urlanje, hvatanje za glavu...

Bivši igrač Manchester Uniteda vrlo je intenzivno proživio dramatični trenutak
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 24. studeni 2022. 20:24

U golijadi na 974 stadionu u Dohi, Portugal je s 3:2 pobijedio reprezentaciju Gane. Tijekom prvog poluvremena mreže su mirovale, dok smo u nastavku vidjeli čak pet pogodaka.

Najprije je momčad Fernanda Santosa povela preko Cristiana Ronalda iz (dvojbenog) kaznenog udarca u 65. minuti, a potom je, osam minuta kasnije, Andre Ayew poravnao na 1:1. U 78. i 81. Joao Felix i Leao doveli su Portugal u prednost od 3:1, a tračak nade ganskim navijačima pružio je Osman Bukari golom u 89. minuti.

U sudačkoj nadoknadi zamalo smo svjedočili novoj velikoj senzaciji na katarskom Mundijalu. Tada je, naime, portugalski vratar Diogo Costa spustio loptu na pod, ne primijetivši da iza njegovih leđa vreba ganski napadač Inaki Williams. Centarfor Athletic Bilbaa pokupio je loptu, ali nije uspio zabiti izjednačujući gol.

Portugalci su tako, na koncu, ipak upisali tri boda i izbjegli veliki šok, a reakcija Ronalda (koji je u 88. minuti izašao iz igre) na Costinu nesmotrenost postala je viralni hit. Bivši igrač Manchester Uniteda vrlo je intenzivno proživio dramatični trenutak, gledajući u nevjerici što njegov suigrač čini, urlajući i držeći se pritom za glavu.

Linker
16. travanj 2024 15:11