Lionel Messi

 Screenshot (Twitter)
NAPAO ČAK TROJICU

‘Glupane, idi tamo!‘ Pogledajte kako je bijesni Messi vrijeđao suparnika nakon velike pobjede

Takvo Messijevo lice gotovo se nikad ne viđa, ali neke im stvari očito nije zaboravio
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 10. prosinac 2022. 07:35

Izvan sebe bio je Leo Messi nakon dramatične utakmice s Nizozemskom. Nakon posljednjeg zvižduka, Messi je viđen kako razmjenjuje nekoliko riječi s nizozemskim izbornikom Van Gaalom. Prije utakmice Van Gaal je rekao da ima ideju kako zaustaviti Messija. Plan koji se nije ostvario, jer je sedmerostruki osvajač Ballon d‘Or ponovno vukao konce utakmice. Bilo je vidljivo da je Messi ljut na Van Gaala, te mu ironično prstima stavio do znanja što misli o njegovim riječima.

"Van Gaal kaže da igraju dobar nogomet, ali ono što je on učinio je da je stavio visoke ljude i udarao duge lopte", citirao je Messija Sky Sports.

Drugi i najkontroverzniji vidao - jer se takvo Messijevo lice gotovo nikad ne viđa - snimljen je u prostoru za intervjue. Dok je davao intervju, Messi se iznenada okrenuo prema Weghorstu, koji je zabio fantastičan gol za 2:2. "Što gledaš tako blesavo, što gledaš? Idi, idi tamo, glupane, idi tamo!", poručio je Argentinac Nizozemcu.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Na kraju intervjua razgovor između njih dvojice se nastavio, ali stvari nisu otišle dalje, kako je objasnio novinar Ricardo Rosety.

Svoju je porciju od Messija dobio i sudac Mateu Lahoza. "Ne želim govoriti o sucu jer ne možete reći što doista mislite. Ako pričate, kažnjavaju vas. FIFA mora razmisliti o tome, ne mogu imati takvog suca za ovakve utakmice."

Messi je na utakmici bio fauliran čak osam puta. Sports Brief je izvijestio da je Lionel Messi do sada u karijeri bio fauliran 65 puta na svjetskim prvenstvima, čime je na listi nadvisio Cristiana Ronalda, Neymara i Jairzinha. Inače, jedini igrač koji je zaradio više prekršaj u povijesti svjetskih prvenstva je pokojni Diego Maradona (152). Koliko su tek njega bili tukli...


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Dalić i Modrić su napravili ključnu stvar! Hrvatska sada razmišlja na potpuno drugačiji način". To je jedan od zaključaka kojeg je donio Nikola Jurčević u našem novom Mundocastu u kojem smo analizirali sve viđeno na utakmici između Hrvatske i Brazila.

Linker
21. travanj 2024 16:28