Yasser Al-Shahrani

 SCREENSHOT TWITTER
‘MOLITE ZA MENE‘

Heroj s povijesne utakmice obratio se naciji, evo što je poručio nakon velike pobjede i osobne tragedije

Sudar s vratarom i ono koljeno u glavu izgledalo je strašno. Prebačen je u Njemačku na operaciju...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. studeni 2022. 21:28

Svijet i dalje priča o velikoj pobjedi, ogromnom šoku kojeg je Argentincima priredila reprezentacija Saudijske Arabije na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Slavljem od 2:1 reprezentacija iz Azije porušila je brojne stereotipe, ali i zadala Gaučima velike probleme. Ipak, cijena koju su Saudijci, posljednji protivnik Vatrenih pred SP platili je poprilično velika. Naime, 15-ak minuta prije kraja utakmice ozlijedio se njihov sjajni lijevi branič Yasser Al Shahrani.

Argentinci su poveli golom Lea Messija iz jedanaesterca, a onda su Al-Shehri i Al-Dawsari u nastavku preokrenuli rezultat. Saudijcima se osim Al-Shahranija ozlijedio i kapetan reprezentacije Al-Faraj.

Dok je s njim situacija, što se zdravlja tiče vrlo dobra, Al-Shahrani će najvjerojatnije propustiti oba dvoboja do kraja grupne faze, onaj protiv Poljske u subotu, odnosno protiv Meksika tri dana kasnije.

Podsjetimo, Al-Shahrani se sudario sa svojim vratarom Al-Owaisom, pretrpio je udarac u u glavu nakon što ga je vratar pogodio koljenom. Ostao je nepomično ležati na terenu, a slovenskom sucu Slavku Vinčiću trebalo je neko vrijeme da prekine utakmicu...

Saudijski heroj dan nakon incidenta javio se preko društvenih mreža. Avionom je prebačen u Njemačku na hitnu operaciju. Utvrđena mu je fraktura čeljusti i lica, a operacija je prošla uspješno.

- Želio sam vas uvjeriti da sam dobro. Molite se za mene. Hoću i čestitati navijačima Saudijske Arabije na velikoj pobjedi, zaslužili ste ju - napisao je na Twitteru.

Linker
26. travanj 2024 03:07