TOM DUBRAVEC Cropix
PRESTIGAO I ŠUKERA!

Heroj Vatrenih oduševio Španjolce: ‘Da se igra samo SP i EURO, on bi bio u TOP 10 igrača svijeta!‘

Perišić je ovim pogotkom prestigao Šukera na listi HR strijelaca na velikim natjecanjima
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 05. prosinac 2022. 18:10

Španjolci budno prate događanja na Al-Janoubu, gdje gledamo svojevrsnu reprizu Rusije - ponovno produžeci! Hrvatska je sjajnim pogotkom Ivana Perišića u 55. minuti vratila utakmicu na početak nakon što je neugodni Daizen Maeda zabio za vodstvo Japanaca krajem prvog dijela.

Alberto Rubio, urednik uglednog španjolskog lista MARCA uživo objavljuje komentare na igru Vatrenih, a posebno ga je oduševio naš strijelac koji je održao hrvatske nade na životu.

image

Pogodak Ivana Perišića za 1:1 protiv Japana

TOM DUBRAVEC Cropix

"Kažem vam, ponavljam.. I opet ponavljam. Da se nogometni kalendar sastoji samo od Europskih i Svjetskih prvenstava, Ivan Perišić bio bi u TOP 10 igrača svijeta. Zabio je tri gola u Rusiji, dva u Brazilu, a sada jedan u Katru", kazao je Rubio u live prijenosu na portalu.

Perišiću je ovo šesti gol na svjetskim prvenstvima, a još četiri zabio je na europskim, te s ukupnih 10 postignutih golova broji jedan pogodak više od Davora Šukera na velikim natjecanjima.

Netom prije pogotka za izjednačenje Rubio je procijenio da se "igra Hrvatske guši" te u tom kontekstu spomenuo Lovru Majera kao jaku opciju s klupe, rekavši da je on "najtalentiraniji igrač u ekipi".


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST:

Odmah nakon utakmice između Hrvatske i Japana u Mundocastu smo ugostili Iliju Lončarevića. Što izbornik Zlatko Dalić treba napraviti u nastavku SP-a, kako treba dozirati Luku Modrića i sve ostalo o utakmici saznajte u našem Mundocastu:

Linker
16. travanj 2024 10:58