CHANDAN KHANNA Afp
NASTUP ZA PAMĆENJE

Iz Njemačke stigao video posvećen Jošku Gvardiolu, pogledajte kako su se naklonili fantastičnom Hrvatu

20-godišnji hrvatski branič bio je po mišljenju mnogih naš najbolji pojedinac protiv Belgije
Piše: SNObjavljeno: 02. prosinac 2022. 08:16

Hrvatska je u osmini finala Svjetskog prvenstva, tamo nas čeka Japan, a jedan od najzaslužnijih za rezultat koji je odveo Vatrene u nokaut fazu bio je Joško Gvardiol.

20-godišnji hrvatski branič protiv Belgije (0:0) je u četvrtak odigrao fantastičnu utakmicu, oduševio je i stručnjake i navijače, a prema mišljenju čitatelja Sportskih novosti bio je naš daleko najbolji pojedinac na travnjaku.

- Pa dobro, nisam heroj, ali drago mi je što mi Lukaku nije zabio. Ide mi s tom maskom, možda je neću ni skinuti do kraja karijere - između ostalog je rekao stoper Vatrenih i njemačkog RB Leipziga iz kojeg je nakon utakmice Hrvatske i Belgije stigao jedan video posvećen najskupljem hrvatskom nogometašu.

Nijemci su, naime, objavili uradak na kojem možemo vidjeti Gvardiola s natpisom "besplatni zagrljaji" te brojim kadrovima koji prikazuju njegove fantastične reakcije s travnjaka.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Hrvatska ima nešto što Španjolska nema. To je rezime današnjeg Mundocasta u kojem je gostovao trener Šibenika Mario Cvitanović s kojim smo analizirali viđeno na utakmici protiv Belgije te napravili prvu najavu dvoboja protiv Japana. Pogledajte cijeli Mundocast:

Linker
20. travanj 2024 06:45