JUNG YEON-JE Afp
NARUŠENI ODNOSI

Izbornik: Jesam li vidio snimku Ronaldovog izlaska? Jesam. I ne, niti malo mi se to nije svidjelo...

Portugal u utorak igra protiv Švicarske, Santos je pod velikim pritiskom da ne stavi Cristiana
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 05. prosinac 2022. 15:52

Portugalski izbornik Fernando Santos i Cristiano Ronaldo nisu u ljubavi. Postalo je to svima jasno nakon Santosovog posljednjeg obraćanja javnosti uoči utakmice osmine finala protiv Švicarske.

Detalj koji je ogolio njihov odnos dogodio se u utakmici posljednjeg kola skupine protiv Južne Koreje. Ronaldo je zamijenjen u 65. minuti, a teren je napustio s bujicom uvreda. Nakon utakmice pravdao se kako su one bile upućene južnokorejskom nogometašu koji je požurivao njegov izlazak s terena, čak je i izbornik potvrdio Ronaldovu verziju priče.

No, Santos je naglo "okrenuo ploču" nakon što je spornu situaciju vidio na snimci. Ispalo je, naime, kako je Ronaldova meta bio upravo on.

- Jesam li vidio snimku kada je Ronaldo izlazio s terena? Jesam. I ne, nije mi se nimalo svidjelo ono što sam vidio. Takve se stvari rješavaju iza zatvorenih vrata. I riješene su. Stavio sam točku na tu temu i prebacio sam fokus na utakmicu protiv Švicarske - kazao je izbornik.

Santos je, inače, pod velikim pritiskom portugalske javnosti da se Ronaldo ne nađe među starterima u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Linker
20. travanj 2024 02:22