Brahim Diaz

 MIGUEL MEDINA Afp
VEĆ IMA PUTOVNICU

Je li moguće? Prvi protivnik Hrvatske na Mundialu u zadnji trenutak će angažirati bivšeg reprezentativca Španjolske?

Igrač talijanskog Milana još uvijek nije odgovorio na pozive iz Maroka.
Piše: SNObjavljeno: 15. studeni 2022. 16:53

Svjetsko prvenstvo u nogometu počinje u nedjelju, a Hrvatska svoju prvu utakmicu igra četiri dana kasnije, u srijedu 23. studenog. Protivnik ‘Vatrenima‘ je reprezentacija Maroka, a oni bi u svojim redovima mogli imati neočekivano pojačanje.

Naime, izbornik Walid Regragui je prije dva dana ostao bez Amine Harita, veznjaka Marseillea koji je doživio ozljedu na utakmici protiv Monaca i neće moći nastupiti na Mundialu, a u Maroku su zamjenu odlučili probati pronaći u igraču koji do sada nikada nije igrao za njihovu reprezentaciju, ali bi bio veliko pojačanje.

Riječ je o Brahimu Diazu, 23-godišnjem igraču Milana koji je rođen u Malagi, igrao je za mlade selekcije španjolske reprezentacije, a ima i jedan nastup u prijateljskoj utakmici za seniore Španjolske.

On nije dobio poziv španjolskog izbornika Luisa Enriquea za SP, ali bi ipak u posljednji trenutak mogao otići u Katar. Naime, Diaz već ima marokansko državljanstvo koje je dobio jer mu je otac porijeklom iz te države pa u Maroku vjeruju da ne bi bilo problema prilikom njegove realizacije za nastup na skorašnjem Mundialu. Samo on treba pristati na to...

Linker
30. travanj 2024 03:23