Agustina Gandolfo

 Screenshot: Instagram
TOTALNA PANIKA

Jedna od najljepših navijačica doživjela dramu nakon poraza Hrvatske, u piće su joj ubacili - staklo!

‘Sramota! Podnijeli smo prijavu, a imamo i dosta svjedoka iz kafića‘, napisala je Agustina.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 14. prosinac 2022. 18:23

Nevjenčanoj supruzi napadača Argentine Lautara Martineza prisjela je proslava plasmana u finale Svjetskog prvenstva. Naime, Agustina Gandolfo je u društvu prijatelja odlučila proslaviti pobjedu protiv Hrvatske u jednom kafiću u Dohi, a proslava je završila prije vremena, odlaskom u bolnicu, a onda i alarmiranjem policije.

Naime, u boci iz koje su točili piće našli su komadiće stakla zbog čega su se uspaničili i odmah otišli u bolnicu. Nisu imali nikakvih posljedica, ali su svejedno odmah nakon liječničkog pregleda produžili u argentinsko veleposlanstvo koje je o incidentu obavijestilo policiju.

"Sramota! Podnijeli smo prijavu, a imamo i dosta svjedoka iz kafića", napisala je Agustina Gandolfo u objavi na društvenim mrežama.

Vlasnik lokala naravno tvrdi kako nikakvih problema nije bilo, ali prijete mu ozbiljne posljedice.

"Sramota! Podnijeli smo prijavu, a imamo i dosta svjedoka iz kafića", napisala je Agustina Gandolfo u objavi na društvenim mrežama.

agustina gandolfo


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Za nas je finale u subotu". Tim je riječima Nikola Jurčević istaknuo važnost utakmice za treće mjesto na SP-u koje će Hrvatska igrati u subotu. Jurčević je i analizirao sve događaje s utakmice protiv Argentine, a što je rekao o greškama koje su Vatreni radili pogledajte u Mundocastu:

Linker
17. svibanj 2024 11:43