Zlatko Dalić

 GORAN MEHKEK Cropix
NEVOLJE NE PRESTAJU

Još dva Vatrena su ozlijeđena! Evo kakvo je njihovo stanje, stižu i ohrabrujuće poruke za Dalića

Uoči posljednjih ligaških ispita i okupljanja reprezentacije gledamo sa strepnjom prema igračima.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2022. 19:18

Neće Zlatko Dalić mirno spavati do ponedjeljka navečer, kada će mu u Zagreb, odnosno u Rijad stići hrvatski reprezentativci koji se imaju pojaviti na okupljanju za Katar. Svjetsko prvenstvo počinje za manje od 10 dana, a tek što smo "preboljeli" slomljen nos Joška Gvardiola koji se oporavlja, iz njemačke stižu nove, nešto lošije vijesti.

Zna se da je udarac ovoga tjedna u svojoj utakmici s Hoffenheimom pretrpio i stoper Eintrachta, Kristijan Jakić. Nekadašnji igrač Dinama upitan je stoga za nastup u nedjeljnom dvoboju, na gostovanju kod Mainza. Jakić i kapetan Sebastian Rode trenirali su ovoga petka po posebnom programu, a pozitivna vijest je, ako uopće jest, da je Jakić manje upitan za nastup od Rodea.

- Nateknut mu je gležanj, pretrpio je dosta težak udarac - rekao je Oliver Glasner, trener momčadi Eintrachta na press-konferenciji.

Jakić se dakle, ozlijedio iste večeri kad i Gvardiol, nekako nam je sredina ovoga tjedna ostala u lošem sjećanju...

Ali, to nije sve. Jer na popisu ozlijeđenih je i Stuttgartov branič Borna Sosa. Još jedna važna uzdanica Vatrenih mogla bi propustiti subotnju utakmicu protiv Bayera, a u pitanju je ozljeda mišića. Međutim, i u njegovom slučaju nastup u Katru ne bi trebao doći pod ozbiljniji znak pitanja. I Jakića i Sosu trebao bi izbornik Dalić dobiti spremne za predstojeće obveze Hrvatske.

Ovog vikenda se inače, odigravaju završni ligaški obračuni prije raspusta u klubovima. Valjda neće dolaziti još loših vijesti za Hrvatsku...

Linker
01. svibanj 2024 18:02