KARIM JAAFAR Afp
VAŠE MIŠLJENJE

Joško Gvardiol bio je uvjerljivo najbolji, a evo kako ste ocijenili Vatrene koji su izborili broncu

Nakon susreta s Marokom zamolili smo vas da ocijenite Vatrene, evo kako ste glasali
Piše: SNObjavljeno: 18. prosinac 2022. 08:06

Hrvatska je s 2:1 pobijedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Vatrenima je ovo druga medalja sa SP-a u nizu nakon srebra iz Rusije.

Hrvatska je povela golom Joška Gvardiola nakon asistencije Ivana Perišića već u sedmoj minuti susreta. Dvije minute nakon Achraf Dari izjednačuje na 1:1, a konačnih 2:1 postavio je Mislav Oršić krasnim pogotkom nakon dodavanja Marka Livaje.

Nakon utakmice pitali smo vas da ocijenite hrvatske igrače, a evo i kako ste glasali. Najbolje ocijenjeni pojedinac bio je Joško Gvardiol koji je osim ogromnog posla u obrani bronci pridonio i već spomenutim golom u sedmoj minuti. Njemu ste dali ocjenu 9.3.

Slijede ga Mislav Oršić s 8.7, Luka Modrić s 8.4, Ivan Perišić s 8.3, Dominik Livaković s 8.1, te Mateo Kovačić s 8.0. Kako ste ocijenili ostale Vatrene u borbi za broncu pogledajte u nastavku.

jQuery(function(){swprParams={id:14};swpr.init("spWdgtPrContainer",swprParams)});


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Hrvatska je osvojila treće mjesto na SP-u u Kataru, a odmah po završetku utakmice između Hrvatske i Maroka u Mundocastu je analizu utakmice donio Ilija Lončarević. Proslavljeni trener je opisao zbog čega je Luka Modrić fenomen, Joško Gvardiol najbolji stoper na svijetu, a Ivan Perišić nevjerojatan na ovoj poziciji. Pogledajte cijelu Mundocast:

Linker
23. travanj 2024 12:10