Josip Juranović, Marko Livaja i Lovro Majer

 JEWEL SAMAD Afp
TRANSFER IZ SNOVA

Kakav preokret u karijeri: Barcelona želi dovesti novog hit igrača hrvatske reprezentacije!?

Svojim je igrama oduševio cijeli svijet, iz dana u dan dolaze vijesti o zanimanju velikih klubova
Piše: SNObjavljeno: 12. prosinac 2022. 13:39

"Možda nisam igrač od 20-30 milijuna eura kao što današnji mediji stavljaju svakakve cifre". Tim je riječima Josip Juranović na jučerašnjoj konferenciji za medije u Kataru odgovorio na pitanje o raznim informacijama o potencijalnim transferima desnog bočnog Hrvatske. On je svojim igrama, posebno na utakmici protiv Brazila, oduševio cijeli svijet, a praktično iz dana u dan dolaze vijesti o zanimanju velikih klubova za 27-godišnjeg nogometaša Celtica.

Pisalo se o Atleticu iz Madrida, spominju se Manchester United, Chelsea i Newcastle, a sada je došla vijest o zanimanju Barcelone za Juranovića. Naime, španjolski portal Fichajes tvrdi kako su Juranović i Juan Foyth iz Villarreala prve mete katalonskog kluba za pojačanje na poziciji desnog beka.

Barcelonina prva meta je bio Diogo Dalot kojem ugovor s Manchester Unitedom istječe do kraja. Međutim, s Old Trafforda dolaze vijesti kako bi Portugalac ovih dana trebao potpisati novi ugovor s Unitedom što znači da se Barcelona mora okrenuti novim metama. Jedna od njih je Juranović koji bi tako mogao postati peti Hrvat s igranjem za Barcelonu. Do sada su, podsjetimo, za katalonskog velikana nastupali Ivan Rakitić, Robert Prosinečki, Goran Vučević i Alen Halilović.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Baš mi je jako žao što Oršić ima malu minutažu, ja bih s njim probao!" Tim je riječima nogometni trener Domagoj Abramović objasnio zbog čega bi krilnog napadača Dinama stavio u prvu postavu na utakmici protiv Argentine. Odgovore na sva ostala pitanja vezana uz polufinale SP-a pogledajte u našem novom Mundocastu:

Linker
25. travanj 2024 08:16