TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
‘ODLIČNO JE BILO‘

Kapetan Vatrenih: ‘Lakše se diše! Za Kanadu smo se dobro pripremili, ali sada nas čeka teška utakmica....‘

Luka Modrić i Ivan Perišić potvrdili su da ptotiv Belgije neće kalkulirati, igrat će na pobjedu
Piše: HinaObjavljeno: 27. studeni 2022. 22:09

"Sada se lakše diše", kazao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nakon pobjede svjetskih doprvaka protiv Kanade u susretu 2. kola skupine F Svjetskog prvenstva u Katru.

"Bilo je dobro, odlično je bilo. Prvih 15-20 minuta nismo najbolje ušli u utakmicu, poslije smo pokazali kvalitetu i karakter. Napravili smo sve što smo se dogovorili, sve što smo radili ovih dana na treningu smo pretočili na teren," kazao je Modrić.

"Bila je to dobra igra i rezultat," dodao je kapetan hrvatske vrste.

Hrvatska nakon dva kola vodi na ljestvici skupine F sa četiri boda koliko ima i Maroko, Belgija je na tri, a Kanada je bez bodova. U zadnjem kolu "Vatrene" 1. prosinca očekuje Belgija.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix

"Znamo kakva je ekipa Belgija, muče se na ovom prvenstvu, ali čeka nas teška utakmica. Moramo se dobro odmoriti i pripremiti kao što smo to učinili za Kanadu," poručio je Modrić.

Hrvatskoj i bod donosi osminu finala, dok Belgija kako bi bila sigurna u prolaz mora igrati na pobjedu.

"Mislim da igra na bod nije naša igra, moramo igrati na pobjedu. Prisluškivat ćemo i rezultat s druge utakmice i igrati pametno. Igrat ćemo našu igru, napadati i stiskati kao što ih je napadala Kanada. Mislim da je to pravo rješenje," poručio je Perišić.


U našem Mundocastu odmah nakon utakmice između Hrvatske i Kanade je gostovao Ilija Lončarević i donio prvu analizu meča. Uz neupitne heroje, Kramarića i Livaju, jednog je Vatrenog Lončarević proglasio najboljim na svijetu na svojoj poziciji. O kome se radi, ali i cijelu ostalu analizu pogledajte u Mundocastu:

Linker
27. siječanj 2023 06:47