Karim Benzema

 FRANCK FIFE Afp
ODGOVOR IZBORNIKU

Karim Benzema misterioznom porukom uzburkao duhove: Sada ne želi pomoći Francuzima u finalu!?

Napadač Real Madrida je porukom uz sliku na Instagramu digao na noge pola Francuske
Piše: SNObjavljeno: 16. prosinac 2022. 22:44

Karim Benzema se, pričalo se, trebao vratiti u reprezenatciju Francuske za veliko finale protiv Argentine. Napadač Real Madrida je već bio u Kataru, no napustio ga je zbog ozljede, a zadnjih se dana pisalo kako je dobio zeleno svjetlo kluba i kako se želi vratiti i pomoći reprezentaciji da osvoji novo zlato.

Izbornik Didier Deschamps nije htio komentirati ove glasine, a francuski mediji su pisali kako je Benzemi indirektno poslao poruku kako mu ne treba i da nema smisla da se vraća u Katar. Dio medija tvrdi u Francuskoj tvrdi i kako se, nakon brojnih izostanaka zbog devinog virusa, Deschamps ipak predomislio, no izgleda da sada Benzema ne želi natrag.

Barem tako tvrde neki mediji u Francuskoj koji prenose Benzeminu misterioznu poruku koju je objavio na Instagramu. Francuski napadač je objavio svoju fotografiju, uz koju je stavio i opis: "Nisam zainteresiran."

Iako nitko sa sigurnošću ne zna na što je točno mislio Benzema, dio francuskih medija tvrdi kako je to upravo bio odgovor Deschampsu na pitanje hoće li se vratiti u Katar i igrati finale Svjetskog prvenstva. Za sada ni poziv, ni to da se radi o nekoj skrivenoj poruci izborniku, nisu službeno potvrđeni, već je sve na razini spekulacija nakon objave aktualnog vlasnika Zlatne lopte.

Linker
19. travanj 2024 18:49