Karim Benzema

 FRANCK FIFE Afp
JOŠ NIJE GOTOVO

Karim Benzema vraća se na SP?! Francuzi lansirali senzacionalnu vijest, sve ovisi o jednoj stvari...

Deschamps nije iskoristio pravo zamjene, a igrači opovrgavaju da je atmosfera bez njega bolja.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 28. studeni 2022. 17:11

Do jučer nezamisliv scenarij mogao bi se prema spekulacijama francuskih medija ostvariti - Svjetsko prvenstvo možda još uvijek nije izgubljeno za Karima Benzemu!

Naravno, sve ovisi o tome koliko daleko će francuska nogometna reprezentacija ići daleko bez Zlatne lopte u rosteru. Najbolji nogometaš svijeta u 2022. je Katar napustio uoči početka Mundijala zbog ozljede koja zahtjeva nekoliko tjedana oporavka, ali francuski izbornik Didier Deschamps nije iskoristio pravo zamjene i pozvao drugog igrača umjesto njega.

Dakle, s administrativne strane ne postoje nikakve prepreke njegovom naknadnom povratku u nacionalnu vrstu, Benzema je još uvijek na službenom popisu reprezentacije, a njegovo se ime i dalje navodi na popisu rezervnih igrača iako nije s reprezentacijom. Sve ovisi o tijeku njegovog oporavka.

Inače, L‘Equipe je prije nekoliko dana izašao s tvrdnjom kako je atmosfera u svlačionici puno bolja otkad je Benzema otišao, što je Tchouaméni opovrgao.

- To je totalna laž, atmosfera je bila sjajna i dok je Benzema bio s nama. Svi smo bili tužni zbog njegove ozljede - kazao je mladi nogometaš.

Linker
26. travanj 2024 19:47