TOM DUBRAVEC Cropix
VELIKI INTERES

Kreću čarteri iz Zagreba, Vatreni ovakvu podršku u Kataru još nisu imali! Evo koliko će ljudi bodriti Argentinu

Atmosfera će biti kao da se igra na Bomboneri u Buenos Airesu. Nadajmo se da će ih naši ušutkati!
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 11. prosinac 2022. 10:44

HNS ima oko tri tisuće ulaznica za hrvatski sektor, za polufinalnu utakmicu koju Hrvatska igra s Argentinom u utorak, 13. prosinca. Najavljena su tri čartera iz Zagreba u organizaciji Ban Toursa, a navijači dolaze i drugim linijama.

Hoće li sve karte biti rasprodane teško je reći, no Vatreni bi, što se broja tiče, mogli imati najveću podršku na ovom SP-u.

Ipak, Argentina će imati atmosferu kao da se igra na Bomboneri u Buenos Airesu. Prema informacijama njihovih novinara na stadionu će biti 20 tisuća navijača iz Argentine, a osim toga u Kataru mnogi navijaju za njih, pogotovo Indijci, pa se na stadionu Lusail očekuje oko 80 tisuća navijača ili simpatizera Lionela Messija i njegove ekipe.

Svejedno, Vatreni su pokazali da znaju igrati i kad je atmosfera protiv njih. Da imaju način kako ušutkati one koji im nisu skloni.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"To što su napravili Argentinci je ružno i divlje! Nisam to doživio u karijeri". Tim je riječima nekadašnji reprezentativac Josip Šimunić komentirao ponašanje Argentinaca nakon pobjede nad Nizozemskom. Što je vidio na utakmici Hrvatske protiv Brazila, zašto će Vatreni slaviti protiv Argentine i mnoge druge stvari otkrijte u našem Mundocastu:

Linker
19. travanj 2024 19:44