IMAGO/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Imago/imago Sportfotodienst/profimedia
PIŠU NIJEMCI

Kuha se čudesni transfer! Bayernov ‘špijun‘ na posebnom zadatku, čitavu utakmicu gledao je samo jednog Vatrenog

Hitno moraju pronaći zamjenu, a Vatreni se prema tamošnjim navodima nameće kao prva želja
Piše: SNObjavljeno: 10. prosinac 2022. 13:48

Vatreni su u petak ostvarili još jedan senzacionalan rezultat nakon što su u četvrtfinalu poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca kući poslali prvog favorita turnira Brazil. Bila je to još jedna dramatična utakmica u kojoj su briljirali gotovo svi naši nogometaši, a posebno Dinamov vratar Dominik Livaković. Utakmicu je na tribinama pratilo pregršt legendi, a jedna od njih bio je i čuveni vratar Bayerna Oliver Kahn.

Mediji u Njemačkoj tvrde kako je Kahn na utakmici Hrvatske i Brazila imao poseban zadatak. Naime, bivši golman bavarskog velikana i Elfa stigao je pogledati upravo Dominika Livakovića koji je prema tamošnjim navodima na meti Bayerna koji bi ga već ove zime mogao dovesti u München. Gotovo svi su mišljenja kako će nakon čudesnih bravura mladi vratar hrvatskog prvaka već ove zime napustiti Maksimir.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

Naime, jučer su i kamere u pravom trenutku uhvatile Kahna dok vadi mobitel, a to je učinio nekoliko sekundi nakon obrane Livakovića u 122. minuti koja je spasila Hrvatsku i odvela susret na penale.Nakon toga navijači Bayerna počeli su se šaliti da je Kahn pisao Salihamidžiću da krene u realizaciju transfera.

Ipak, da kako ne bi sve ostalo na šali, Bild je pisao o tome kako su u Bayernu već znali da je Manuel Neuer zadobio tešku povredu na skijanju i da će van terena biti do kraja ove sezone. Naime, u Münchenu moraju hitno pronaći zamjenu za Neuera, a Livaković se prema tamošnjim navodima nameće kao prva želja.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Dalić i Modrić su napravili ključnu stvar! Hrvatska sada razmišlja na potpuno drugačiji način". To je jedan od zaključaka kojeg je donio Nikola Jurčević u našem novom Mundocastu u kojem smo analizirali sve viđeno na utakmici između Hrvatske i Brazila.

Linker
04. listopad 2024 03:40