FRANCK FIFE Afp
KAKVO ČUDO OD IGRAČA

Kylian Mbappe jasno poručio: ‘Sam ću plaćati te kazne, jer je to moja odluka! Savez nema nikakve veze s tim‘

‘Nemam ništa protiv novinara, ali imam tu potrebu da se fokusiram na natjecanje‘
Piše: SNObjavljeno: 05. prosinac 2022. 06:27

Nogometaši Francuske plasirali su se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, branitelji naslova su u osmini finala na stadionu Al Thumama svladali Poljsku sa 3-1 (1-0), a jedan od junaka utakmice bio je PSG-ov Kylian Mbappe.

Sjajni napadač dvaput je zatresao mrežu Poljske te je sada prvi strijela prvenstva u Kataru.

- Naravno, ovo Svjetsko prvenstvo je opsesija, to je natjecanje iz mojih snova - govorio je je Mbappe nakon utakmice pa nastavio:

- Na kraju smo slavili i veoma smo sretni što nastavljamo ovu avanturu. Želio bih još reći da je bilo dosta pitanja o tome što se nisam pojavljivao na konferencijama za novinare. Nemam ništa protiv novinara, ali imam tu potrebu da se fokusiram na natjecanje. Kada se želim fokusirati na nešto, onda moram to napraviti 100 odsto i ne gubiti energiju negdje drugdje - dodao je Mbappe.

image
FRANCK FIFE Afp

Također je kazao da će sam platiti kazne jer ne dolazi na press konferencije. Do sada je te kazne morao plaćati Francuski nogometni savez.

- Obavezujem se da ja platim kaznu. Savez ne smije plaćati za odluku koja je bila moja - dodao je Mbappe.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST:

O svim pitanjima vezanim za utakmicu osmine finala između Hrvatske i Japana razgovarali smo u novom Mundocastu u kojem nam je u gostima bio Ilija Lončarević.

Linker
21. travanj 2024 04:36