FRANCK FIFE Afp
TKO JE OVDJE LUD?

Legendarni bivši nogometaš sve šokirao izjavom: ‘Vidim Messija i mislim si - pa nije li ti neugodno!?‘

‘Igrao sam protiv Messija, i vjerujte mi, u očaju sam vrištao i tražio svoju mamu. Tada je bio toliko dobar..‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 04. prosinac 2022. 12:28

Atmosfera za četvrtfinale Argentine i Nizozemske već se podgrijava. Bit će to šesta utakmica dvije reprezentacije u povijesti na svjetskim prvenstvima, četvrta u knockout fazi. Dvije nogometne sile igrali su do sada finale, polufinale, a ovo je drugi puta da će se sastati u četvrtfinalu.

Naravno, u fokusu je Lionel Messi. Njegovu utakmicu legendarni Rio Ferdinand nazvao je uvjerljivo najboljom partijom nekog nogometaša na SP-u u Kataru, ali Rafael van der Vaart, svjetski doprvak s Oranjem 2010., tvrdi kako je Messijevo vrijeme prošlo i da više nije igrač kakav je nekoć bio.

- Igrao sam protiv Messija, i vjerujte mi, u očaju sam vrištao i tražio svoju mamu. Tada je bio toliko dobar, nitko ga nije mogao zaustaviti... Ali danas možete - kazao je bivši Realov nogometaš.

Nizozemac još prije godinu dana ustvrdio kako Messijeva razina igre pada.

- Vidim ga kako hoda po terenu i pomislim: "Nije li ti neugodno?". Počinjem se živcirati zbog toga. Šteta, jer takav igrač se više neće roditi - kazao je tada Van Der Vaart.

Mnogi se neće složiti sa slavnim Nizozemcem, pogotovo Argentinci koje je Messi gotovo pa sam vukao do pobjede u četvrtfinalu.

- Kada ništa ne ide kako treba, Leo se pojavi niotkuda i napravi svoju magiju - naklonio se Alexis Mac Allister suigraču.



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST:

Hoće li Borna Sosa biti spreman za utakmicu protiv Japana? Treba li izbornik Zlatko Dalić mijenjati još nešto u momčadi? O tim i svim ostalim pitanjima vezanim za utakmicu osmine finala između Hrvatske i Japana razgovarali smo u novom Mundocastu u kojem nam je u gostima bio Ilija Lončarević. Pogledajte Mundocast:

Linker
03. svibanj 2024 09:04