JAVIER SORIANO/AFP/PROFIMEDIA Javier Soriano/afp/profimedia
POTPUNO RAZOČARAN

Legendarni Zinedine Zidane šokirao Francuze! Smatra da su ga izigrali i odbio doći na finale u Katar

Nakon objave bivšeg kapetana Tricolora, francuski su mediji odmah krenuli sa špekulacijama
Piše: JL.Objavljeno: 18. prosinac 2022. 09:10

Francuska i Argentina igrat će finale SP-a u Kataru, cijeli će svijet pratiti hoće li prestižni trofej podići Leo Messi ili će Francuzi postati tek treća velesila (nakon Italije i Brazila) koja je obranila titulu svjetskog prvaka.

Osim brojnih navijača, na stadion Lusail aterirat će brojne zvijezde koje su svojim nastupima obilježile povijest navedenih reprezentacija.

Jedna od pozvanih legendi bio je i planetarno popularni Zinedine Zidane. Međutim, Francuze je šokirala njegova objava u kojoj se savezu ‘zahvalio‘ na pozivu i - odbio doći!

image
FRANCK FIFE Afp

Mediji su odmah krenuli sa špekulacijama kako se legendarni Zizou nadao izborničkoj klupi nakon što se Didier Deschamps oprosti od nacionalne selekcije 2023. godine.

Bivši trener Real Madrida i proslavljeni kapetan Tricolora navodno je ovoga ljeta odbio izdašnu ponudu PSG-a u nadi da će preuzeti Les Bleuse. K tome, Deschamps je uoči katarskog Mundijala izjavio kako se nakon prvenstva oprašta, da je to njegova konačna odluka te da završni rezultat na tu odluku neće utjecati.

image
ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Abaca/abaca Press/profimedia

Međutim, Deschamps se očigledno predomislio kada mu je Savez ponudio produženje ugovora i nakon SP-a.

"Biti izbornik Francuske najbolja je stvar koja mi se ikada dogodila. Još uvijek sam jednako strastven u izborničkoj ulozi kao i prije‘, izjavio je nekadašnji Zidaneov suigrač iz reprezentacije.

Zbog toga neočekivanog slijeda događaja francuski su se mediji raspisali kako je Zinedine Zidane razočarano odbio poziv jer se osjeća izigrano i neće prisustvovati finalu u Lusailu.



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Hrvatska je osvojila treće mjesto na SP-u u Kataru, a odmah po završetku utakmice između Hrvatske i Maroka u Mundocastu je analizu utakmice donio Ilija Lončarević. Proslavljeni trener je opisao zbog čega je Luka Modrić fenomen, Joško Gvardiol najbolji stoper na svijetu, a Ivan Perišić nevjerojatan na ovoj poziciji. Pogledajte cijelu Mundocast:

Linker
18. travanj 2024 23:20