Lionel Messi

 FRANCK FIFE Afp
JEDAN OD NAJVEĆIH

Leo Messi dirljivom porukom ganuo čitavu Argentinu, pročitajte je: ‘Ovaj je naslov i za Diega...‘

‘Bez razočaranja je nemoguće postići uspjeh‘, stoji u njegovoj objavi na Instagramu.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 20. prosinac 2022. 17:11

Sve što mu je na duši Lionel Messi sročio je u emotivnu poruku koju je po dolasku u Argentinu objavio na društvenim mrežama. Prisjetio se svoga nogometnog puta kojeg je počeo u Grandoliju i doveo do krova svijeta.

"Od Grandolija do Svjetskog prvenstva u Kataru prošlo je gotovo 30 godina. Tri desetljeća lopta mi je pružala puno radosti, ali i malo tuge. Uvijek sam sanjao da postanem svjetski prvak i nisam želio prestati pokušavati, čak i znajući da se to možda nikada neće dogoditi. Ovaj naslov prvaka kojeg smo osvojili je i za sve one koji to nisu uspjeli ostvariti na prethodnim svjetskim prvenstvima na kojima smo igrali, kao 2014. u Brazilu, gdje su ga svi zaslužili jer su se borili do finala. A zaslužili smo to čak i u tom prokletom finalu - napisao je Messi na Instagramu pa dodao:

- Također, ovaj naslov je i za Diega koji nas je bodrio s neba. I za sve koji su uvijek bili uz reprezentaciju bez obzira na rezultat, pa i onda kada nije išlo kako smo htjeli. I naravno, to je i za sve iz ove lijepe družine koja se stvorila, stručnog stožera i sve ljude iz reprezentacije koji su anonimni, a koji danonoćno rade da nama bude lakše. Često je neuspjeh dio putovanja i učenja, a bez razočaranja je nemoguće postići uspjeh. Hvala vam puno od srca! Idemo Argentina!"

Linker
25. travanj 2024 15:44