JACK GUEZ Afp
DVIJE LEGENDE

Luka Modrić progovorio o sucu, pa se naklonio Messiju: ‘Najbolji je u povijesti, zaslužuje takav uspjeh‘

‘Ako su mi argentinski navijači pljeskali, mogu im samo zahvaliti na tome. Stvorili su nevjerojatnu atmosferu‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 14. prosinac 2022. 10:38

Luka Modrić priznao je pred argentinskim novinarima nakon polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva da je Argentina zasluženo pobijedila, a imao je i poruku za Lionela Messija.

- Nadam se da će osvojiti ovo Svjetsko prvenstvo, on je najbolji igrač u povijesti i zaslužuje to. Igra sjajno Svjetsko prvenstvo, pokazuje kvalitetu i veličinu u svakoj utakmici – prenosi Modrićeve riječi o Messiju portal Los Andes.

Prokomentirao je kapetan Vatrenih i podršku koju su mu prilikom izlaska iz igre pljeskom izrazili navijači suparničke reprezentacije.

- Ako su mi argentinski navijači pljeskali, mogu im samo zahvaliti na tome. Stvorili su nevjerojatnu atmosferu.

Spomenuo je i suca Orsata, koji je po mnogima oštetio Hrvatsku dosuđenim kaznenim udarcem u korist Argentine.

- Ne volim pričati o sucima, ali ovaj je jedan od najgorih. Ne pamtim ga po dobrom. Za mene to nije bio penal, a to nas je ubilo. Moramo se oporaviti i dobiti utakmicu za treće mjesto.

I na kraju je Modrić još jednom spomenuo Messija.

- Želim mu sve najbolje u finalu, on ima veličinu. Najbolji je igrač u povijesti i zaslužuje takav uspjeh. Argentina je zasluženo pobijedila, bez obzira na sporne odluke.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Za nas je finale u subotu". Tim je riječima Nikola Jurčević istaknuo važnost utakmice za treće mjesto na SP-u koje će Hrvatska igrati u subotu. Jučrević je i analizirao sve događaje s utakmice protiv Argentine, a što je rekao o greškama koje su Vatreni radili pogledajte u Mundocastu:

Linker
18. svibanj 2024 17:40