KENZO TRIBOUILLARD Afp
NOVA POMUTNJA

Marokanski mediji smijenili Vahu, tamošnji Savez ekspresno reagirao i objasnio situaciju

Hoće li bivši trener Dinama otputovati s reprezentacijom Maroka u Katar?
Piše: SNObjavljeno: 03. svibanj 2022. 10:02

Još uvijek je nejasno hoće li Vahid Halilhodžić voditi reprezentaciju Maroka na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Kataru, a novu pomutnju oko njegove sudbine na klupi stvorili su marokanski mediji koji u posljednje vrijeme sve više pišu kako se bivšem treneru Dinama sprema otkaz, a dio njih ga je već i smijenio!

No, kako stvari stoje, Vaha je još uvijek izbornik reprezentacije koja će u skupini na SP-u igrati s Belgijom, Hrvatskom i Kanadom, a na posljednje glasine reagirao je i Marokanski nogometni savez kojemu je očito dosta svakakvih medijskih napisa.

"Odgovaramo na izvještaje pojedinih medija i vijest koja tvrdi da je Savez odlučio otpustiti gospodina Vahida Halilhodžića. Kako bismo razjasnili situaciju i uklonili svu pomutnju, obavještavamo vas da se nikakav sastanak predsjednika Saveza i izbornika reprezentacije nije održao 2. svibnja. Izbornik je i dalje na odmoru izvan Maroka i vratit će se ovoga tjedna, kao što je i ranije najavljeno", poručili su iz Saveza.

Vahi, podsjetimo, dio tamošnje javnosti zamjera na razilaženju s velikim zvijezdama marokanskog nogometa poput Hakima Ziyecha i Nasira Mazraouija koje je još ranije odstranio iz momčadi.

Linker
07. lipanj 2023 11:31