TOM DUBRAVEC Cropix
UOČI VELIKOG FINALA

Messi dobio potresno pismo: ‘Samo te želim zagrliti prije nego umrem. Vidjeti te sretnog je i moja sreća‘

Prva učiteljica argentinske zvijezde ima samo jednu želju, a to je izrazila u emotivnom pismu
Piše: SNObjavljeno: 18. prosinac 2022. 15:12

Argentina će se u nedjelju od 16 sati s Francuskom boriti za naslov svjetskog prvaka. Lionel Messi i društvo love treći naslov prvaka za svoju zemlju, a upravo Messi ima poseban motiv da velikim trofejem s reprezentacijom pokaže da je najbolji svih vremena.

Messiju je pismo podrške napisala i njegova prva učiteljica iz Rosarija, Monica Domina, koja ima i posebnu želju.

"Stvarno sam ga željela vidjeti na vrhu svijeta. Rekla sam: ‘Napisat ću mu pismo i nadam se da će do njega i stići‘. Želim ga vidjeti jer mi nije baš najbolje. Rade pretrage na mojem srcu i prije nego umrem ga želim zagrliti", poručila je učiteljica.

Domina je Messiju bila učiteljica u školi General Las Heras, a nije ga vidjela od njegove devete godine jer je on kao klinac preselio u Barcelonu gdje je razvio veliku karijeru. Sada mu je u pismu otvorila dušu.

"Pozdrav Messi. Hvala Bogu što sam bila tvoja učiteljica i hvala ti što si moj učenik. Hvala ti što si takav kakav jesi. Nikada se nemoj mijenjati. Divan si, osjećajan i jednostavan. Hvala ti što si mi omogućio da osjetim ovaj ponos zbog toga što sam dio tvojeg života", napisala je učiteljica pa dodala:

"Oprosti na mojim zahtjevima. Hvala što si nam pružio veliku sreću u ovim teškim vremenima s toliko trzavica i jer si znao svoju grupu odvesti tamo gdje je sada. Vidjeti tebe sretnog je i moja sreća. Želim te zagrliti prije nego umrem. Nadam se da će mi se ta želja i ispuniti", poručila je Domina Messiju u emotivnom pismom uoči velikog finala.

Linker
03. svibanj 2024 07:07