AYMAN AREF Nurphoto Via Afp
ZNA DA JE POGRIJEŠIO

Messi se pokajao zbog ponašanja na SP-u: ‘Ne sviđaju mi se stvari koje sam napravio nakon te utakmice‘

‘To su trenuci velike tenzije, puno nervoze, sve se događa jako brzo i nemaš vremena promišljati‘.
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 31. siječanj 2023. 10:05

Lionel Messi nije sretan zbog nekih stvari koje je napravio na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Posebno se to odnosi na događaje koji su se zbili nakon četvrtfinalne utakmice između Argentine i Nizozemske. Podsjećamo, Messi je nakon utakmice dosta ružnim gestama napao suparničkog izbornika Louisa van Gaala i dvostrukog strijelca na toj utakmici Wouta Weghorsta.

"Nisam znao da ću takvo što napraviti, nisam se za to pripremao, iako smo znali šta je Van Gaal pričao prije utakmice. Znao je i on što smo mi pričali. Neki od mojih suigrača su mi prije početka meča rekli da oni to namjerno rade, da nas žele isprovocirati. Imali smo vodstvo od 2:0, a onda je nastao lom. Nikako mi se nije svidjelo ono što sam napravio kasnije, kada sam suparniku vikao "Hajde, bježi tamo". To su trenuci velike tenzije, puno nervoze, sve se događa jako brzo i nemaš vremena promišljati. Ništa od toga nije bilo planirano, sve se dogodilo samo od sebe i priznajem da mi se ne sviđaju te scene ni s Van Gaalom ni Weghorstom, ni s još nekima od njih", kazao je Messi.

Messi je kazao nešto i o slavlju nakon osvajanja titule.

"Slavili smo u hotelu do sedam ujutro. Onda smo imali let do Rima, koji je trajao šest sati, pa još 13 do Argentine. Zamislite samo kako bi to izgledalo da smo izgubili finale?".

Međutim, nisu izgubili, a lijepo je da Messi shvaća da njegovo ponašanje nakon sraza s Nizozemcima nije bilo korektno.

Linker
20. travanj 2024 00:29