TOM DUBRAVEC Cropix
PONUDA IZ KATARA

‘Mi Hrvati‘: Nude nam i karte za avion, i kruzer, i ulaznice, i popust! A onda smo vidjeli cijene...

Dobijete i besplatnu kavu, i jacuzzi, i glazbu, i poslugu od 0-24... Još ‘samo‘ to treba platiti
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 23. rujan 2022. 14:05

Dosta se pisalo o kruzerima koji će biti usidreni u luci u Dohi i nudit će prilično luksuzne uvjete za navijače koji na njima uplate aranžmane. Dio su potpore nedostatnim hotelskim kapacitetima u Kataru.

Velika većina Hrvata koji planiraju biti uz Vatrene već je riješila i avionske karte, i ulaznice, i smještaj, mnogi u novim zgradama koje su izgrađene u “navijačkom selu”, a sad smo od Kluba navijača Mi Hrvati dobili ponudu kompletnog aranžmana koji sve to obuhvaća, koja je njihovim članovima s popustom od 20 posto odaslana za jedan od kruzera. Prva je reakcija - bit će jako malo zainteresiranih. Cijene sve govore... Dakako, ponuda je za sve, ne samo za pripadnike KN Mi Hrvati.

Objavit ćemo da svi vide koliko dođe takva vrsta provoda u Kataru. Radi se o kruzeru Golden Horizon, u kojem je smještaj u dvije vrste kabina. Na poziciji “midship and forward” kabina za dvije osobe s jednim pomoćnim ležajem, dakle, mogu biti u njoj tri osobe, za cijeli turnir, 30 dana, stoji 2.000 eura po danu. To je puna cijena, bez popusta.

Za skupinu, 13 dana, dođe 2.800 eura po danu, ako se ostane i do osmine finala 2.900 eura po danu, za one koji budu u Dohi do četvrtfinala 2.400 eura po danu. Ostale kabine na poziciji “aft” (na krmi) imaju mjesta samo za dvije osobe i dođu 1.600 eura po danu za 30 dana, dakle, cijeli Mundijal, 2.200 za skupinu, 2.400 za skupinu i osminu finala, a 2.000 ako se doda i do četvrtfinale. Dakle, cijene su po kabini, a ne po osobi.

image

Split, 060622.
Poljud.
Utakmica 2. kola skupine A Lige nacija izmedju Hrvatske i Francuske.
Na fotografiji: navijaci na utakmici.
Foto: Tom Dubravec/CROPIX

TOM DUBRAVEC Cropix

No, dvoje ljudi, da bi bili u jeftinijoj varijanti, do osmine finala morali bi platiti zajedno 45.000 eura. Radi se o 18 dana. Što si sve čovjek za to može kupiti? U skupljoj varijanti to je 52.200 eura, ali kako mogu biti tri osobe ispadne jeftinije, točno 17.400 eura po osobi.

Pa što dobivate za to?

- besplatnu konzumaciju kave i čaja tijekom boravka od 6 do 22 sata

- korištenje teretane, bazena i jacuzzija

- koktel dobrodošlice i završna večera

- glazba uživo

- wi-fi na cijelom brodu

- pristup svim restoranima i barovima na brodu

- 24 satna posluga u sobu

- transfer od zračne luke do broda, do stadiona na utakmice i natrag

- ulaznice za utakmice Hrvatske

- poseban čarter let Zagreb - Doha - Zagreb

- registracija za Haya Card, digitalni dokument koji je obvezan za navijače.

Veće kabine imaju 15-16 kvadrata, manje 12,7 - 13,1, tuš i dnevno svjetlo.

Eto, sve je tu, samo treba platiti...

Linker
20. travanj 2024 01:54