Joshua Kimmich

 INA FASSBENDER Afp
ZVIJEZDA BAYERNA

‘Nikad se u životu nisam osjećao jadnije, najradije bih propao u zemlju, ovo mi je najgori dan u karijeri!

‘Pogotovo zato jer smo na isti način kiksali na zadnjem svjetskom prvenstvu i na EURU‘, priča Nijemac.
Piše: HinaObjavljeno: 02. prosinac 2022. 14:52

Ovo su najgori dani moje karijere, nikada se nisam osjećao jadnije, rekao je njemački nogometni reprezentativac Joshua Kimmich nakon što je Elf ostao bez osmine finala na svjetskom prvenstvu.

Drugi puta u nizu Njemačka je zapela već u skupini svjetskog prvenstva. Na turniru kojem je domaćin Katar Elf je reprizirao neuspjeh od prije četiri godine, a nisu njemački nogometaši bili dobri ni na posljednjem Europskom prvenstvu gdje su zaustavljeni u osmini finala.

image
KIRILL KUDRYAVTSEV Afp

„Najradije bi propao u zemlju. Ovaj dan kada smo ostali bez osmine finala vjerojatno je najgori dan moje karijere. Ovakav rezultat je nedopustiv. Pogotovo zato jer smo na isti način kiksali na posljednjem svjetskom prvenstvu pa tako i na zadnjem europskom prvenstvu. Osjećam se neizmjerno jadno“, rekao je 27-godišnji nogometaš Bayerna koji je tako samo preslikao kako se osjeća cijela njemačka svlačionica nakon pirove pobjede protiv Kostarike od 4-2.

Jedan dio njemačkog igračkog kadra bio je ljut na Španjolsku koja je poražena od Japana 1-2, a posredstvom toga je i spuštena rampa Nijemcima na putu prema osmini finala.

Linker
19. travanj 2024 16:39