Siromašne četvrti u Katru

 SCREENSHOT: VIDEO
VIDEO DOKAZ

Novi skandal: I Katar ima siromašne četvrti, pogledajte što misle s njima napraviti dok traje Mundial!

Manje od mjesec dana prije početka SP-a pojavljuju se nove snimke iz zemlje organizatora...
Piše: SNObjavljeno: 28. listopad 2022. 16:53

Svjetsko prvenstvo u Katru počinje za manje od mjesec dana, a iz zemlje domaćina dolaze nove skandalozne vijesti. Nakon što se već godinama priča i piše o iskorištavanju radnika iz siromašnih zemalja koji su radili na izgradnji stadiona te činjenici da je osobama LGBT orijentacije zabranjen dolazak na stadion, sada su organizatori izgleda odlučili od ostatka svijeta sakriti siromašnije četvrti u državi.

Katar jeste jedna od najbogatijih zemalja na svijetu, ali to bogatstvo je nesrazmjerno podijeljeno pa i dalje postoji dosta ljudi koji žive u jako lošim uvjetima. Kvartovi u kojima žive podsjećaju na slične u cijelom svijetu, ali to bogatom dijelu Katra očigledno smeta jer su odlučili ograditi siromašne dijelove zemlje.

Naime, iz Katra dolazi snimka na kojoj se vidi da se uz cestu pored siromašnjiih krajeva države gradi zid kako posjetitelji Svjetskog prvenstva ne bi mogli vidjeti u kako lošim uvjetima žive pojedini ljudi. Te slike očigledno ne smiju biti poslane u svijet, a Katar bi po ovoj ideji mogao nadmašiti Brazil, koji je slično pokušao napraviti za vrijeme svojeg Mundijala, ali nisu uspjeli.

Katar očigledno hoće...

Linker
17. travanj 2024 19:21