Cristiano Ronaldo

 PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
NIJE SE PROSLAVIO

Novi udarac za Ronalda: Portugalac se našao u najgoroj momčadi Mundijala, društvo mu pravi svjetski prvak

Portugalski nogometaš nema nikakvog razloga da po dobrom pamti Svjetsko prvenstvo u Kataru
Piše: SNObjavljeno: 20. prosinac 2022. 09:37

Dok je Lionel Messi osvojio naslov Svjetskog prvaka te tako napokon sa sebe skinuo teret usporedbe s Maradonom, njegov vječni rival Cristiano Ronaldo neće po dobrom pamtiti Svjetsko prvenstvo u Kataru. Portugalac nije igrao dobro, a u posljednjim utakmicama svoje reprezentacije nije bio ni u startnoj postavi.

O izvedbama i ponašanju Cristiana Ronalda dosta se pisalo za vrijeme Mundijala, a i prilikom svođenja računa za natjecanje u Kataru često se spominje Portugalac. No, ne po dobrom kako bi on to želio.

image
MANAN VATSYAYANA Afp

Tako je Daily Mail donio najgoru postavu SP-a u Kataru na osnovu ocjena Sofascore-a, a u njoj je mjesto našao i slavni Portugalac. On je za svoje izvedbe na Mundijalu prosječno ocijenjen sa 6,46, a zanimljivo je da mu društvo u vrhu napada pravi jedan svjetski prvak - Lautaro Martinez koji je uistinu bio izrazito neprecizan za ovom natjecanju te je za to ‘nagrađen‘ s ocjenom 6,35.

Evo kako izgleda kompletna najgora momčad SP-a u Kataru:

Edouard Mendy (Senegal) - Sergino Dest (SAD), Kamil Glik (Poljska), Abdou Diallo (Senegal), Bartosz Bereszynski (Poljska) - Mathew Leckie (Australija), In-beom Hwang (Južna Koreja), Jackson Irvine (Australija), Ruben Vargas (Švicarska) - Cristiano Ronaldo (Portugal), Lautaro Martinez (Argentina)

Linker
19. travanj 2024 07:41