SPORTS PRESS PHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA Sports Press Photo/Ddp Usa/Profimedia
NEMA MIRA

O čemu to točno priča Ronaldo? Oglasila se portugalska zvijezda nakon čitavog niza skandala, evo njegove poruke

Portugalac je poslao znakovitu poruku nakon što je procurila vijest da namjerava napustiti Katar
Piše: SNObjavljeno: 08. prosinac 2022. 15:26

Iako je Portugal pregazio Švicarsku u osmini finala (6:1) u centru pozornosti ponovno je bio Cristiano Ronaldo koji je nakon razlaza s Manchester Unitedom ušao u sukob i s izbornikom nacionalne vrste Fernandom Santosom.

Njegovo je ponašanje dovelo do toga da ga Santos ostavi na klupi u sudaru sa Švicarskom, pa je tako priliku dobio tek u samoj završnici. Teren je opet napustio ljutit, prvi je krenuo prema svlačionici, a dan kasnije je bez dozvole otišao u teretanu umjesto da trenira s rezervnom momčadi kako je bilo i predviđeno.

image
SPORTS PRESS PHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA Sports Press Photo/Ddp Usa/Profimedia

Portugalski list Record objavio je u međuvremenu i vijest kako je Ronaldo namjeravao napustiti reprezentaciju zbog neslaganja s izbornikom. ali da je u posljednje vrijeme preinačio odluku svjestan mogućih posljedica.

Sada se i Ronaldo oglasio na tu temu objavom na svojem Instagramu profilu.

- Grupa je previše ujedinjena da bi je vanjske sile razbile. Nacija previše hrabra da bi dopustila da je prestraši bilo koji protivnik. Momčad u pravom smislu te riječi, koja će se boriti za san do kraja! Vjerujte nam! Samo naprijed, Portugal - napisao je CR7.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

S kojom taktikom bi Zlatko Dalić trebao krenuti protiv Brazila, a koji bi igrači donijeli Hrvatskoj prodornost i stabilnost na toj utakmici? O tim i drugim pitanjima u Mundocastu smo razgovarali s uglednim nogometnim trenerom Ilijom Lončarevićem.

Linker
25. travanj 2024 05:45