CHARLY TRIBALLEAU Afp
TVRDE MAROKANCI

Održan ključni sastanak: Loše vijesti za Halilhodžića, Vatrenima će na SP-u prijetiti bivši trener Chelseaja?!

Vruća tema o kojoj se raspravlja tjednima je navodno zaključena, čeka se službena objava...
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2022. 08:54

Privodi li se sapunica oko Vahida Halilhodžića kraju? Prema informacijama koje je objavio marokanski novinar Hamza Hachlaf, održan je sastanak na kojem su sudjelovali predsjednik Marokanskog nogometnog saveza Fouzi Lekjaa i bivši trener Dinama, a isti nije prošao dobro za bosanskohercegovačkog stručnjaka koji će navodno u narednim danima biti smijenjen s klupe marokanske nogometne reprezentacije.

Da je smjena smo pitanje vremena, javlja i marokanski portal Lions de l'Atlas, a već se zna i tko će u Kataru voditi reprezentaciju koja je u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom. Odluka je, kako javljaju Marokanci, pala na Andréa Villasa-Boasa. Danas 44-godišnji Portugalac je u svojoj karijeri vodio Academicu, Porto, Chelsea, Tottenham, Zenit, Shanghai SIPG i Marseille.

"Boas će morati preuzeti kontrolu nad marokanskom reprezentacijom tako što će ponovno otvoriti vrata Hakimu Ziyechu i Noussairu Mazraouiju", dodaje Lions de l'Atlas.

Podsjetimo, Vahina je pozicija postala nesigurnom upravo zbog razilaženja s navedenim zvijezdama koje je još ranije odstranio iz momčadi.

Halilhodžić je izborio svjetska prvenstva s četiri različite reprezentacije - Obalom Bjelokosti, Japanom, Alžirom i sada Marokom, ali momčad je dosad na glavnom turniru vodio samo jednom, s Alžirom.

Linker
25. travanj 2024 22:39