ADRIAN DENNIS Afp
PODRŠKA IZ SRBIJE

‘Opet su zašiljili protiv Hrvata! Nemojmo se folirati, da su htjeli pravdu doveli bi pravog suca!‘

Svega je bilo u petominutnom kolažu s komentatorima iz Hrvatske, Srbije, BiH, Crne Gore...
Piše: JL.Objavljeno: 18. prosinac 2022. 12:08

Osim uspjeha vlastite reprezentacije hrvatske su navijače proteklih mjesec dana uveseljavale reakcije i komentari medija iz tzv. regije, odnosno zemalja koje su nastale raspadom Jugoslavije. Tako je nakon utakmice Hrvatske i Maroka za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu, Balkan Sport napravio petominutni kolaž s komentatorima iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

I dok je Marko Šapit proizveo zaglušujuću količinu decibela, komentatori iz Srbije, ali i Bosne i Hercegovine kao da su izvještavali sa sprovoda. Podigli su glas jedino u 9. minuti susreta kada se lopta našla u mreži iza hrvatskog vratara Dominika Livakovića. U zaključnom komentaru susreta srpski je izvjestitelj konstatirao: "Neverovatno, Hrvati su opet miljenici sreće!"

Pritom se referirao na propuštenu šansu En-Nesyrija u posljednjim trenucima utakmice. No, previdio je, baš kao i katarski sudac (zajedno s Ray Charlesom u VAR sobi), situaciju iz 73. minute kada je Gvardiol srušen pred marokanskim vratima.

Kazneni udarac za Hrvatsku i crveni karton marokanskom igraču (Amrabat) spomenuo je međutim stručni komentator RTS-a, bivši nogometaš Rade Bogdanović. Štoviše, on je u delegiranju katarskog suca prepoznao urotu FIFA-e:

"Zašiljili su protiv Hrvata i stavili suca iz Katara da šilji za njih, nemojmo se folirati. Da su htjeli pravdu, pravog suca bi doveli", kazao je Bogdanović.



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Hrvatska je osvojila treće mjesto na SP-u u Kataru, a odmah po završetku utakmice između Hrvatske i Maroka u Mundocastu je analizu utakmice donio Ilija Lončarević. Proslavljeni trener je opisao zbog čega je Luka Modrić fenomen, Joško Gvardiol najbolji stoper na svijetu, a Ivan Perišić nevjerojatan na ovoj poziciji. Pogledajte cijelu Mundocast:

Linker
27. travanj 2024 06:36