SN
SuperSportske podcast

Ostalo je još samo deset dana do početka SP u Kataru, uzbuđenja i optimizma ne manjka

Prokomentirali smo kostur natjecanja i ‘predvidjeli’ put naše reprezentacije do trofeja
Piše: PROMOObjavljeno: 10. studeni 2022. 20:23

Ostalo je još samo 10 dana do početka natjecanja na SP u Kataru. Kao da smo brojili 100 dana do natjecanja još jučer, polako nam se približilo i ovo - najveće globalno svjetsko natjecanje u jednom sportu. Sve oči u domovini i dijaspori bit će uprte u ‘kockaste’ koji će po svemu sudeći sve 3 utakmice igrati u plavom dresu - što je još jedan pozitivan znak prije nego se lopta uopće pokrenula s centra na Bliskom istoku.

U novoj epizodi podcasta malo smo se zabavili pa smo odigrali Pick’em koji nam je ponudila Opta - jedan od najvećih globalnih dobavljača sportskih podataka. I ti možeš složiti svoj kostur natjecanja i odabrati reprezentaciju koja će podići trofej ovdje. Koje je protivnike naša reprezentacija susrela na našem zamišljenom putu do trofeja pogledaj ovdje:

Zašto optimizma i uzbuđenja ne manjka? Pa poprilično je jasno. Reprezentativni roster nije imao puno upitnika. Nacionalna momčad je u dobroj formi i 9 od 11 prvotimaca i dijete u prvom razredu osnovne može nabrojati napamet. HNL napadači i miljenici nacije - Livaja i Petković su u odličnoj formi, a svi naši reprezentativci su zdravi i u dobroj formi pred veliko natjecanje. Imamo dugu klupu i više opcija s igračima na klupi koji nam nude i da se prilagodimo kad to bude potrebno. Sve su to razlozi da mirno očekujemo Maroko 23.11. u 11 sati - srijedu, radni dan kad će raditi samo kafići - čvrsto vjerujemo u to.

Linker
20. lipanj 2024 12:32