Raheem Sterling

 FADEL SENNA Afp
‘ONI SU ŠOKIRANI‘

Otkriveno zbog čega je ključni igrač Engleske morao napustiti Katar: ‘Sve je bilo pomno isplanirano...‘

Nakon što je objavljeno da neće zaigrati protiv Senegala, već je bio na letu za London.
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 04. prosinac 2022. 22:06

Izbornik engleske nogometne reprezentacije, Gareth Southgate nije mogao računati na Raheema Sterlinga za utakmicu osmine finala prvenstva u Kataru protiv Senegala. Nije mogao ni odrediti datum povratka krilnog ofenzivca u momčad, ali je rekao da će izbivati iz sastava zbog "obiteljskih obveza".

- Jutros sam proveo dosta vremena s Raheemom, ali sam to morao prenijeti na druge ljude da mu pomognu s tim. On će otići i riješiti tu stvar, a onda ćemo mi morati vidjeti što i kako dalje - rekao je Southgate novinarima u kampu Engleza.

Abka Fitz-Henley, nagrađivani sportski novinar, prenio je vijest da je pravi razlog odlaska igrača Chelsea pljačka njegove kuće u Londonu. Više naoružanih razbojnika je ušlo u dom zvijezde i ukralo velike količine skupocjenih stvari, uglavnom nakita.

Da stvar bude gora, Sterlingova rodbina bila je u trenutku pljačke kod kuće i potreseni su događajima. Izvor tvrdi kako je sve potvrdila i Britanska policija, a istraga je u tijeku.

- Gotovo sve u kući čega su se mogli dočepati, a što ima bilo kakvu vrijednost, nestalo je. Čini se da je dobro isplanirano - rekao je jedan od svjedoka razbojništva.

Linker
23. travanj 2024 03:51