Na Trgu bana Jelačića opet je organiziran svečani doček kao i prije četiri godine

 DRAGAN MATIC/CROPIX Cropix
TREĆI NA SVIJETU

Ovo je raspored brončanih heroja! Prvo slavlje u hotelu, pa let Hrvatsku! Evo kada stižu u Zagreb

Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji još je jednom organiziran svečani doček na Trgu Bana Jelačića
Piše: SN/ D. AntolićObjavljeno: 17. prosinac 2022. 22:50

Hrvatska reprezentacija u nedjelju se vraća u Hrvatsku gdje će joj biti priređen doček. HNS je napravio program da se Vatreni nakon utakmice za treće mjesto vrate u hotel Hilton gdje je odmah bilo jasno da će tijekom moći biti prometno i živo jer Svjetskom prvenstvu je kraj i mogli su se opustiti, koliko je tko htio. U nedjelju u podne, što je po hrvatskom vremenu u deset sati polazak je autobusom u zračnu luku Hamad International. Let za Zagreb je u 13.30. Predviđani dolazak u glavni grad Hrvatske u 17.10.

Potom će krenuti prema Trgu bana Josipa Jelačića istom rutom kojom su putovali nakon osvojene srebrne medalje 2018. godine.

Završno odredište svečanog dočeka bit će glavni zagrebački trg na kojem će biti postavljena pozornica na kojoj će uz prigodan program biti dočekana jedna od najboljih nogometnih reprezentacija na svijetu. Redatelj programa bit će Joško Lokas, a navijače i reprezentativce raspjevat će Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Daleka obala, Dalmatino, Zaprešić Boys, Opća opasnost i Slavonia bend.

Službenu himnu Republike Hrvatske otpjevat će Klapa Hrvatske ratne mornarice "Sveti Juraj".



POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Hrvatska je osvojila treće mjesto na SP-u u Kataru, a odmah po završetku utakmice između Hrvatske i Maroka u Mundocastu je analizu utakmice donio Ilija Lončarević. Proslavljeni trener je opisao zbog čega je Luka Modrić fenomen, Joško Gvardiol najbolji stoper na svijetu, a Ivan Perišić nevjerojatan na ovoj poziciji. Pogledajte cijelu Mundocast:

Linker
18. svibanj 2024 12:40