JALAL MORCHIDI Anadolu Agency Via Afp
STATUS QUO

Pala je odluka: Vaha ostaje! Pomirio se s velikom zvijezdom, a sad zajedno kreću na Vatrene

Sljedeći je korak pomirba s Hakimom Ziyechom iz Chelseaja i Amineom Haritom iz Marseillea.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2022. 17:24

Marokanski nogometni savez prekinuo je višemjesečnu trakavicu i uoči SP-a u Kataru objavio - Vahid Halilhodžić ostaje izbornik reprezentacije!

Čini se da je bivši trener zagrebačkog Dinama postigao konsenzus s Marokancima i dogovorio nove uvjete, a kao prvi korak prema pomirenju pristao je na nekoliko kompromisa.

Naime, nizozemski su mediji objavili kako je Vaha posjetio jednog od marokanskih nogometaša s kojima je donedavno bio u zavadi - Noussaira Mazraouija u amsterdamskom Ajaxu.

Njih su dvojica u veselom raspoloženju pozirali sa zastavom Maroka potvrdivši time da su sjekire zakopane. Sljedeći korak navodno je sastanak s najvećom zvijezdom Hakimom Ziyechom u londonskom Chelseaju. Prođe li sve u redu, Halilhodžić bi trebao pružiti ruku pomirenja i Amineu Haritu u Olympiqueu Marseilleu.

Budući da je prethodno bosanskohercegovački stručnjak opetovano tvrdio kako Ziyech i Mazraoui neće natrag u reprezentaciju dok joj je on na čelu, sportska se javnost opravdano pita - koju su mu cifru ponudili da bi Vaha ublažio svoj poslovično beskompromisan stav?

Podsjetimo, Maroko je na Svjetskom prvenstvu u Kataru u grupi s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom.

Linker
24. travanj 2024 04:23