TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
UVJERLJIVO NAJBOLJI

Petković skroman na crti, bivši kapetan Hajduka ‘spasio‘ Vatrene! Ali, svi se pitaju - gdje je nestao Brozović?

Dva junaka četvrtfinalnog trijumfa Hrvatske nad Brazilom odigrala su sinoć pikado
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 12. prosinac 2022. 18:52

Nakon vijesti koju nam je poslala FIFA-ina ekipa jedino se pitamo gdje je bio Marcelo Brozović. Majstor pikada koji razmišlja i o karijeri u tom sportu nakon nogometne poštedio je konkurencije u Kataru jer nije nastupio na turniru.

Josip Juranović je bolji od Petkovića. Dva junaka četvrtfinalnog trijumfa Hrvatske nad Brazilom odigrala su sinoć pikado. Radilo se u nadmetanju u sklopu natjecanja "9 darts challenge" koje igraju sve reprezentacije, a FIFA zbraja rezultate. Zbraja se rezultat nakon što nogometaši triput bace po tri strelice.

Zanimljivo, Dinamov Bruno Petković je pogodio 117, što je točna minuta utakmice kad je zabio izjednačujući gol protiv Brazila. Bivši kapetan Hajduka Josip Juranović je ostao na 162 poena, mnogo je bolji od kolege iz reprezentacije, a šuška se da je tome razlog što nogometaš Celtica navodno u Glasgowu kod kuće ima pikado. Zasad je vodeći Kiefer Moore iz Walesa koji je pogodio 212.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

"Baš mi je jako žao što Oršić ima malu minutažu, ja bih s njim probao!" Tim je riječima nogometni trener Domagoj Abramović objasnio zbog čega bi krilnog napadača Dinama stavio u prvu postavu na utakmici protiv Argentine. Odgovore na sva ostala pitanja vezana uz polufinale SP-a pogledajte u našem novom Mundocastu:

Linker
08. srpanj 2024 05:13