Kylian Mbappe

 ODD ANDERSEN Afp
SNIMKA IZ SVLAČIONICE

Pogledajte Mbappeov govor koji je razbudio Francuze u finalu: ‘Varane gleda kao da će nekoga ubiti‘

‘Ovo je utakmica života! Moramo se vratiti, ne možemo gore od ovoga‘, naglašavao je vođa Tricolora.
Piše: JL.Objavljeno: 21. prosinac 2022. 08:01

Poslije prvih 45 minuta finalne utakmice Svjetskog prvenstva u Kataru izgledalo je kako će dvoboj Argentine i Francuske biti jedan od ležernijih u povijesti. Messi i društvo imali su naizgled veliku rezultatsku prednost (2-0) i protivnika, koji iz neobjašnjivih razloga – "nije došao na utakmicu".

Što se tijekom 15 minuta stanke događalo u svlačionici francuske momčadi? Dio dramatičnog ozračja predočila je snimka koja se pojavila na portalu Reddit. U glavnog moderatora atmosfere i lidera momčadi prometnuo se Kylian Mbappe. Obratio se suigračima povišenim tonom glasa:

- Ovo je utakmica života, održava se svake četiri godine. Ne možemo gore od ovoga kako smo igrali. Moramo se vratiti!

Prema razvoju događaja koji je uslijedio u nastavku susreta, njegove su riječi očigledno "upalile". Efekt njegovog govora mogao se prepoznati i na snimci. Jedan od komentatora na Redditu napisao je:"Varane gleda kao da će nekoga ubiti".

Ozračje na snimci iz francuske svlačionice potvrđuje da je Kylian Mbappe stvarni vođa francuske reprezentacije (iako kapetansku traku nosi vratar Hugo Lloris). Konačno, on je to pokazao i terenu, postigavši tri pogotka za "tricolore".

Linker
27. travanj 2024 16:57