KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
OVO JE ZABOLJELO

Pogledajte stravičnu scenu s utakmice Argentine i Saudijske Arabije: Nokaut, panika, zabrinuta lica...

U posljednjim minutama susreta dogodio se strašan sudar dvojice saudijskih reprezentativaca
Piše: SNObjavljeno: 22. studeni 2022. 13:31

Saudijska Arabija režirala je jednu od najvećih senzacija u povijesti Svjetskih prvenstava kada je 1. kolu skupine C s 2:1 porazila Argentinu.

Lionel Messi već je u 10. minuti realizirao jedanaesterac i doveo svoju reprezentaciju u prednost. Činilo se tada da se Saudijcima sprema pravi potop jer Argentini su još u prvom poluvremenu poništena čak tri pogotka. Leo i društvo letjeli su po travnjaku, no drugo poluvrijeme donijelo je potpuno drugačiju sliku.

Saleh Al Shehri (48‘) i Salem Al Dawsari (53‘) odmah su na startu nastavka u potpunosti preokrenuli rezultat i šokirali Argentince. Pokušavali su Južnoamerikanci, a u trenucima velike opsade u posljednjim minutama svjedočili smo i jednoj stravičnoj sceni.

Vratar Saudijske Arabije Mohammed Al Owais skočio je u pokušaju da izbije loptu i spriječi jedan argentinski napad te pritom koljenom nokautirao svog suigrača Yassera Al Shahranija. Skočili su Saudijci, tražili prekid utakmice, no slovenski sudac Slavko Vinčić pustio je da se igra nastavi.

image
KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
image
JUAN MABROMATA Afp

No, jednom kada je prekid došao, vratar Al Owais odmah je pokazao liječničkim službama da požure s ulaskom na travnjak. Vratar Saudijske Arabije potom se sjeo, uhvatio za glavu i sa zabrinutim izrazom lica pratio kako pomažu njegovom suigraču. U tim trenucima on je najbolje znao što se točno dogodilo, a snimka je koju minutu kasnije svima pokazala o kakvom se udarcu radilo.

Yassera Al Shahranija iznijeli su s terena, a on je prije napuštanja travnjaka nekako smogao snage i navijačima pokazao da je pri svijesti.

image
KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
image
KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
image
GLYN KIRK Afp
image
KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
image
GLYN KIRK Afp
image
GLYN KIRK Afp
image
KIRILL KUDRYAVTSEV Afp

Pogledajte naš novi Mundocast u kojem je Stjepan Tomas komentirao nove dvojbe Dalića oko početne postave za utakmicu protiv Maroka, ali i sve druge aktualnosti oko Vatrenih i SP-a u Kataru:

Linker
04. svibanj 2024 01:10